Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Østfrontens helte 4: Sejr eller død!

(AKA: Heroes of the Eastern Front 4 – Victory or Death!)

System: LARP
Deltagere: 40 spillere

Arrangeret af

Rollespilsfabrikken – Juniorrollespil

Af

ArrangørClaus Raasted

Foromtale

Intro

Velkommen til Østfrontens Helte 4 - "Sejr eller død!", der er det fjerde rollespil i Østfrontens Helte serien. Du kan læse mere om dem her:
Østfrontens Helte, Østfrontens Helte 2, Østfrontens Helte 3

Østfrontens Helte 4 - "Sejr eller død!" tager handlingen tilbage til bakkerne og skovene udenfor byen Poltava, hvor de russiske stillinger er under angreb fra tyske tropper. Og selvom tyskerne før har været trængt tilbage af russisk panser, så er meldingen fra det tyske hovedkvarter klar - "Sejr eller død!". Og på Østfronten i 1943 er der ikke noget der hedder "Nein, mein Führer"...

Østfrontens Helte er rollespil med action og kamp, men det er ikke kamp med sværd og økser. I stedet for kæmper vi med pistoler og geværer, som siger høje lyde, men som ikke skyder med noget.

Østfrontens Helte er leg og sjov, med en lille smule alvor indblandet. Her ved vi heldigvis godt, at de andre kun er fjender for sjov... og som en af børnene sagde det efter det første Østfrontens Helte rollespil...

"Det var rigtigt sjovt, at lege soldat, men nu er jeg sikker på, at jeg aldrig nogensinde skal være det i virkeligheden."

Historien

Det er Marts 1943, og vores historie tager os endnu en gang til området omkring den lille by Poltava og den legendariske Bakke #291.

Hvad skete der til Østfrontens Helte 1-3
Til de første to Østfrontens Helte rollespil kæmpede tyskere og russere mod hinanden nær den lille by Poltava og en bakke der blev kaldt Bakke #291, og efter hårde kampe der bølgede frem og tilbage endte russerne med at trænge tyskerne tilbage og få gjort kål på den barske SS-officer Michael Schwarzherz. Østfrontens Helte 3 foregik dog ikke ved Poltava, men ved skovene nær den lille by Kolomak, hvor tyske og italienske tropper havde fået til opgave at beskytte en japansk general. Men det fejlede, og General Mitsubishi omkom under en tragisk stormangreb mod russiske linier.

Hvad sker der til Østfrontens Helte 4 - "Achtung Panzer"
Til Østfrontens Helte 4 kan du spille enten russer eller tysker.
Tyskerne er kendt for at have bedre udstyr, bedre officerer og bedre planer, mens Russerne er kendt for at være mere modige, flere i antal og flere helte. Hvilken side du vælger at spille med på er op til dig - vi garanterer at det bliver sjovt. Begge sider kommer til at opleve action, ildkamp og kammeratskab ved fronten.
Begge sider kommer til at løse missioner, råbe kampråb og ligge i baghold.

Og du behøver IKKE at have været med til Østfrontens Helte før for at have det sjovt til 4'eren - der er rigeligt plads til både gamle og nye. Vi ses på Østfronten!

Afviklinger 🗺️

12. april 2009🗺️Amager Fælled, Danmark

LinksIndsend rettelser for denne side