Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Taffy Apples and Razor Blades

System: Systemløst
Genre: Gyser
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Peter Løgkær

Foromtale

Setting: New Hampshire, October 31 Halloweens Eve.

I er college students som har en fantastisk ide…

Ashberry Road 22. Adressen på en to etagers pragtvilla, som gennem de sidste år er gået mere og mere i forfald. Overgroet af slyngplanter og resterne af en urtehave, som dengang huset stod beboet var kvarterets pryd. Det står fuldt møbleret, og ser man bort fra et par knuste vinduer, den krakelerede maling og resterne af politi-tapen foran døren ville en udefra kommende ikke kunne gætte, at huset har en grum historie kendt af alle i byen.

Ved fortovet står postkassen med det næsten afskallede navn, The Millers. Et navn som med sikkerhed vil kunne frembringe frygt i øjnene på byens børn. Forældre som går tur forbi huset med deres små, løfter dem også altid op i armene for hastigt at passere.

Dette er huset hvor en familie på fem blev fundet myrdet. Omstændighederne er ikke offentliggjort, men sådanne ting i en by af denne størrelse har svært ved at forblive hemmelige.

Det siges at de blev myrdet om natten mens moderen var oppe for at se til deres spædbarn. Hun blev fundet med hovedet smadret og kraniet knust på barneværelset, liggende i beskyttende stilling henover krybben. Den unavngivne baby lå som en kludedukke på gulvet med alle lemmer brækket og på det Disney mønstrede tapet var blodklatter efter at den indtrængende har kastet babyen gentagne gange mod væggen. De to ældre børn blev fundet liggende i deres senge kvalt uden tegn på kamp. Mr. Miller må have hørt skrigene fra spædbarnet inden det blev tavst, eller hans konens kamp for at beskytte deres nyfødte, for han blev fundet på gangen fra soveværelset ind til barneværelset, hoved og kranie smadret på samme måde og formentligt med samme stumme instrument som hans kone.

Jeres destination er dette hus.

Efter ugers læseferie, cheerleading og football træning har I besluttet at gøre denne halloweenaften uforglemmelig.
Selv om I som børn godt kunne blive skræmt af historierne om huset og The Millers skæbne, har i gennem skoleåret opildnet hinanden til at denne aften skulle nydes i hinandens selskab i jeres bys eget haunted house.
Med en god forsyning teenage-hormoner, øl, hash og sprut flasker. Ikke at forglemme spas med gadens udklædte børn.

Spillet på

Avacon (2013)


Indsend rettelser for denne side