Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Spaghetti with Blood

System: Deadlands
Deltagere: 1 GM

Af

✏️Claus Larsen

Foromtale

En lille frontier-by. Gader af blegrødt støv. En skarp sol højt på himlen. Træbygninger hvor maling og træværk er hærget af solen. En enkelt tumbleweed hopper ned af hovedgaden i den sagte ørkenvind. Gribbe cirkler i horisonten. Man forventer halvt om halvt en sørgende mundharmonika, men den udebliver.
Scenen er sat.

En flok gringos rider i roligt tempo ind i byen. De er støvede efter lang tid på farten. Kun deres øjne er synlige mellem de bredskyggede hatte og kludene, der skærmer næser og munde mod den insisterende støv.
Uden et ord skridter de hestene hen til den vejrbidte saloon med det ulæselige skilt og den hængende saloondør.

En mørk saloon. En slidt og absolut ikke poleret bar. Et møgbeskidt spejl der er krakeleret i det ene hjørne bag baren. Mørke pletter efter spildt whiskey og blod på gulvet. Overfyldte spytbakker. Enkelte lokale spiller kort og drikker ved få borde. En slidt luder der ryger en smøg i det ene hjørne. En aldrene, kraftig og halvskaldet bartender, der åndsfraværende pudser et glas.
Scenen er sat.

Den lille flok gringos går op til baren og beder om whiskey til at skylle rejsestøvet ud af halsene med. Midt i det tredje glas svinger saloondørene igen, og otte mænd træder ind. Målbevidste træder de frem, og flår en cowboy op fra den stol han sidder på. Uden at sige et ord går de otte mænd løs på den stakkels cowboy. Han får mange tæsk, han skriger, mændene sparker, flokken af gringos drikker deres fjerde whiskey.

Pludselig får den enlige cowboy kæmpet sig op og trukket en pistol. Bartenderen kaster sig ned bag baren. De otte mænd trækker blankt.
Der bliver en kort ildkamp. Cowboyen bliver brutalt skudt ned. Flokken af gringos drikker endnu en whiskey. Bortset fra den ene gringo, der tager sig til skulderen, ramt af en vildfaren kugle.

De otte mænd forsvinder hurtigt igen. Den ene kigger på den sårede gringo, trækker på skulderen og siger ”Just the wrong place at the wrong time”.

Gruppen af gringos kigger på deres kammerats skulder. Drikker endnu en whiskey, og checker deres pistoler. Nu kan mundharmonikaen fornemmes i det fjerne.

Spillet på

DrageCon 16 (2012)
DrageCon 17 (2013)
DrageCon 18 (2013)


Indsend rettelser for denne side