Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Hvor er alle drømmene vi drømte?

Forside til Hvor er alle drømmene vi drømte?

(AKA: Where Are All the Dreams We Dreamt?)

Genre: Drama, Intrige
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Emma Greve
🎨Oliver Nøglebæk
📰Claus Raasted

Download

PDF Scenariet [dansk] (2,5 MB)

Foromtale

Kollektivisterne sidder i sækkestolene inde i stuen. Det er første fællesmøde. Per og Kirsten har fundet en træplade ude ved containerne, hvor kollektivets fælles værdier skal skrives op. Den skal stå inde i stuen, så kollektivisterne er enige om hvad de kæmper for. Svend starter mødet, det var jo ham der fandt huset.

Per, Lotte, Svend, Kirsten og Ulla bor i et anarkistisk kollektiv i Risskov, nord for Århus. Året er 1979, de vilde idéer med fri sex og bevidsthedsudvidende stoffer er afprøvet i 60’erne, hvor kollektiver endte i sump. Nu er tiden en anden. I det lille kollektiv i Risskov er det de fælles idealer og det politiske engagement, der binder de unge sammen.

Problemet er, at de unge ikke har samme idé om, hvordan det perfekte kollektiv er, eller hvilken fremtid de kæmper for.

“Min drøm er at leve et liv uden materialistisk indflydelse, at vise vejen for andre igennem det politiske arbejde. Drømmen er, at bruge al min tid på at gøre vores samfund til et bedre og sundere sted”

“Min drøm er, at Svend får tid til mig. At jeg, bare en gang, bliver prioriteret over det politiske arbejde. Og at vi kan være sammen, bare os to”

I “Hvor er alle drømmene vi drømte?” følger vi de fem unge fra kollektivets start i 1979, til opbruddet i 1981 og til 1991 hvor de samles igen, og vi finder ud af om de har opnået de drømme de havde.

Scenariet udforsker hvorfor nogen giver afkald på deres ungdomsdrømme, hvilke fristelser kan gøre at de bliver fravalgt, og er det noget vi tænker over 10 år efter?

Spillet på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)


Indsend rettelser for denne side