Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Black Tower

System: D&D

Af

✏️Tina Siig

Foromtale

I er blevet hyret af Mester Haram fra Stardock til at lokalisere og hente Zorasis’ stav, så de kan studere dens magi nærmere på akademiet. I har søgt i gamle skrifter i Astalon kirkens hovedbibliotek, og endelig fundet den ledetråd i mangler.

Historien fortæller at Tulan engang var et velstående handelsknudepunkt for hele landet. Men rigdom tiltrækker misundelse og grådige mennesker. Således blev byen belejret af en stor pirat, Halcion den Store, og hans horde af røvere og voldsmænd. Belejringen varede i flere uger uden at nogen af parterne kunne fordrive den anden, og ingen ville give sig.
I et sidste desperat træk, tilkalder Halcion sin troldmand, Olman, og befaler ham at tage byen og borgen med ethvert middel der står i hans magt. Olman kender til en frygtelig trolddom, men ved at den vil forbande hans navn for evigt. Hans frygt for Halcion overstiger dog hans frygt for hans egen skæbne, så han begynder et længe glemt og forbudt ritual. Da han er færdig, har han tilkaldt en hær af alle helvedes skabninger, udøde, dæmoner og vampyrer. Han befaler dem at tage byen og borgen, og som befalet, så udført, og efter ordrerne var udført, sendte Olman skabningerne tilbage hvor de kom fra.

Da Halcions styrker indtager borgen, nedkæmper de hurtigt den sidste rest af modstand i borgen. I kapellet finder de en lille styrke af Baronens livvagter sammen med Baronen selv og hans trofaste præst af Astalon, Atile. Alle falder de for Halcion. Halcions mænd fejrer sejren med hvad de kan finde af spise og drikke mens de muntert diskuterer hvordan dette rige bytte skal deles, ganske uvidende om hvad der sker i troldmandens tårn.
Baronens troldmand, Zorasis havde kæmpet sin egen kamp mod en vampyr, og selvom hans magi var kraftig nok til at dræbe vampyren, kunne den ikke redde ham fra at blive inficeret af biddet. Zorasis tager hævn over Halcion ved at dræbe ham og alle hans mænd, og står til sidst over for Olman. De kæmper længe, men til sidst vinder Zorasis og tager Olman med til tortur kammeret, hvor rygterne siger han stadig befinder sig forbandet til evig smerte…

I sidder nu på jeres heste i udkanten af det gamle Tulans ruiner, foran jer rejser den sorte borg sig truende op i det tidlige daggry.
I husker tydeligt mødet med den gamle mand i ruinerne i går, den eneste som nogensinde er kommet levende ud fra borgen. I tænker over hvad skriften på hans væg kunne betyde.

REMOVE THE SWORD
END THE PAIN
RELEASE THE WIZARD
WIZARD'S BANE

Spillet på

Ruscon 22 - Splat! (2014)


Indsend rettelser for denne side