Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Gunfest

Af

✏️Joan Ladekjær Jørgensen

Foromtale

Gunfest er et scenarie, der tager inspiration i 80’ernes og 90’ernes action-film og giver det en heftig dosis moderne gunplay. Karaktererne er flade som pandekager og agerer kun som spillerens manifestation for alt den ravage, de har lyst til at udøve i spilverdenen.

Der er en fastsat mængde action-scener i spillet og hvad der sker imellem disse enkelte action-scener. Spillets plot er principielt en slags krimi eller investigation, men sporene bliver serveret på et sølvfad for spillerne og fokus holdes på at konfrontere de skyldige (og skyde dem).

Der er ikke traditionelle regler som ”hit points” eller antal skud til skydevåben. Karaktererne overlever altid til den sidste konfrontation, hvor én karakter dør under processen at slå gruppens nemesis ihjel. Det står spillerne frit for at forklare, hvordan deres karakter bliver såret men det har ingen reel effekt på reglerne. Ligesådan har de altid ligeså mange våben eller skud som det passer dem og hvis de beskriver at de løber tør vil det ikke få negative konsekvenser udover hvad de selv beskriver.

Så hvis i har lyst til at sidde og flække af grin, mens i fortæller hvordan i besæjre den unde cyborg bismark eller hvordan du redder københavn fra lord nilson, så er det her scenariet for dig

Spillet på

Ruscon 22 - Splat! (2014)


Indsend rettelser for denne side