Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Krigslive del 3: Stål og blod

System: LARP
Deltagere: 180 spillere

Arrangeret af

JRK

Af

ArrangørJesper Kristiansen
ArrangørClaus Raasted

Foromtale

Knap var de tre dages våbenhvile endt, og de kejserlige tropper rejst bort, før der forlød rygter om røverbander i den nordlige del af d’Braye-familiens jorder. Den unge ridder Thibault, netop givet ridderslaget af Baron Saveric d’Montagné, sendte sine stridsmænd af sted for at nedkæmpe dem, blot for at erfare at det ikke var simple røvere han stod overfor. Hele landsbyer var blevet myrdet, og med deres blod var unævnelige tegn malet på den bretonske jord.

Thibault sendte sine stridsmænd for at bevogte Mathieau d’Brayes grav, og sendte bud til sine naboer. Endnu engang var deres hjælp påkrævet, men denne gang mod mørkets horder.

******

De Kejserlige tropper var knap nået til Marienburg, før deres kommandant, Sigmarpræsten Erwin Steiner beordrede dem omkring. Kaos havde sat fod i den Gamle Verden. Uagtet af at det var deres bretonske fjender, de drog af sted for at støtte, vendte de overlevende kejserlige styrker omkring, og marcherede tilbage den vej de var kommet. Endnu et slag skulle stå, før de kunne vende hjem til deres familier.

******

I den nordlige del af d’Braye-familiens jorder, nød den Hvide Hær godt af den forvirring der herskede bland bretonerne. Deres Fyrste havde udpeget et let bytte, og han ville ikke blive skuffet over deres fremfærd. Allerede havde lokale soldater sluttet sig til hæren, lokket af Fyrstens løfter om storhed, og ingen reel modstand var blevet stillet op imod hirdsmændene fra Norsca. Den tidligere kejserlige troldmand der skulle lede dem i påkaldelse af Fyrsten var ikke umiddelbart hvad de havde forventet, slet ikke som Heksemestrene fra det høje nord. Men så snart troldmanden havde gjort sit arbejde, og Fyrsten selv satte fod på den besatte jord, ville han lede dem til sejr, med sine velsignede tjenere og trofaste riddere.

Afviklinger

21. - 23. september 2007, Sommerland Falster, Marielyst, Danmark

Nævnt i følgende artikler

Kalenderen Side 16 32 (September 2007) Hareposten


Indsend rettelser for denne side