Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Terra Nova

Genre: Fantasy, Sci-Fi

Af

✏️Tina Siig

Foromtale

Året er 2149. Jordens resourcer er ved at være brugt op og forureningen er så slem at man ikke kan begive sig udenfor en dør uden åndedrætsværn. Hvis man har penge nok, kan man bo under kuplerne, hvor luften bliver filtreret og hvor der ikke mangler ressourcer... endnu. Befolkningstallet bliver nøje kontrolleret, ingen familie får lov til at have mere end 4 medlemmer, 2 forældre og 2 børn, under sloganet ”A family is 4”.
Forskere har ved et tilfælde lavet en revne i tid og rum, der fører tilbage i tiden. Her er Jorden et frodigt sted med masser råstoffer og ikke mindst frisk luft.
Med jævne mellemrum er der såkaldte pilgrimsrejser til Terra Nova, som den nye verden bliver kaldt. For at komme i betragtning til disse rejser, skal man udvælges, enten som ekspert indenfor et fag, der er behov for i den nye verden. Der er også almindelige mennesker der bliver udvalgt til at tage sted. Alle pilgrimsrejser foregår via Hope Plaza, og det er en enkeltbillet, der er ingen vej tilbage når man først er igennem.

Spillet på

RusCon 21 (2013)


Indsend rettelser for denne side