Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Hinterlandet (ConTiki)

System: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Deltagere: 2-6 spillere

Af

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Foromtale

Dybt ude i vildnisset langs floderne, ved søerne og i marsken lever ting, som sætter spor af mareridt i de levendes drømme. Her vover kun de største helte og mest dumdristige rejsende sig ud. Det er her jeres færd går – er I helte eller modige tåber?

Mellem ruiner af sunkne bygninger, som vandet er ved opsluge og tiden har glemt, er rester af civilisationer hvis skikke nu er barbariske og primitive.

Mellem mangrove-træernes labyrinter lyder de vilde skrig af mangrove-folket, der tilbeder deres glemte herrer med menneskeofringer, men drevet af rygtet om fantastiske elverskatte lokkes folk stadig hertil.

Ved kysten mellem tårnende høje klippeformationer lever man efter havets rytme, og når tidevandet trække vandet fra kysterne blotlægges gamle grotter kortvarigt – men vogt jer for den gamle mand i båden, hvis sang drager hajerne til.

Fordums folk var fantastiske bygmestre, og de førte floderne gennem bjerge og ledte vej hundredevis af kilometer gennem landet på viadukter, der endnu står – og taler den lærde sandt, så skjuler flodens færd gennem bjerget på en forunderlig hemmelighed.

Mange har hørt historien om grotten skjult bag vandfaldet, men hvad færre kender til, er den dal, som skjuler sig bag vandfaldet, hvor indbyggerne lever i evig frygt for solen, der hænger som en hævngerrig herre over dem.

I hver blok med Hinterlandet kører vi nye eventyr, og du kan opleve nye sære eventyr flere gange på Con2.

Hvad er …? Hinterlandet er oldschool rollespil med udforskning af grotter og mærkelige møder med bizarre væsener inspireret af rollespil, som det så ud i gamle dage (1979-1987). Det er nemt og hurtigt at lære reglerne til Hinterlandet at kende, og regelkendskab på forhånd er ikke et krav.

Praktisk: Hver gruppe består af en spilleder og 2-6 spillere, og hvert eventyr varer 4-6 timer. Har du en karakter fra en tidligere con eller fra et tidligere scenarie, må karakteren anvendes også her. I år har Hinterlandet et flod- og søtema for at afspejle Con2′s ConTiki-tema. Du kan spille Hinterlandet flere gange, da der spilles nye eventyr i hver blok.

Spillet på

CONtiki2 - Der sad en con på en tømmerflåde?! (2015)

Links

Hinterlandet på Facebook: https://www.facebook.com/groups/150288125142224/Indsend rettelser for denne side