Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

X-rated X-mas

System: Basic Roleplaying
Genre: Komedie, Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Mads Brynnum
✏️Esben Sejer Pedersen
🎨Søren Hepsgaard

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,2 MB)

Foromtale

Så er det jul igen, og så er det jul igen. I denne søde juletid, hvor julesneen som bekendt falder hvid, er der en masse trængsel og alarm. Det er koldt og man må gå sig varm, og Far kommer hjem med fyldte lommer. Overalt i byen hænger gran, pynt og kulørte lygter. Alle folk har travlt med at planlægge den kommende højtid, og alt er dejligt. Men ...

Pynten er af plastik, som først nedbrydes om fire millarder år, granet er dyrket i petriglas-skåle på biolaboratorier, Far er ansat på livstid hos et diktatorisk mega-corp, kulden skyldes atomvinteren, og julesneen er farvet i interessante farver af de radioaktive udslip. Ih, hvor er det dejligt, det er jul.

Året er 2020. Mega-corporations sidder på alt der ligner magt, vold er en dagligdag, alle er halvt robotter og helt sindssyge. I denne vanvittige verden er der ikke længere plads til risengrød og sødsuppe. Det handler om kapital og magt. Kun i denne ene, korte måned om året standses firmaernes indbyrdes krige til ære for den store forbrugsfest. Hjerternes fest er blevet til gavernes fest, og hygge og mandelgaver er kun sagn for små og uvidende børn.

Velkommen til et julehelvede.

Spillet på

Confekt II (1997)
Fastaval (1998)

LinksIndsend rettelser for denne side