Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Livsværk

System: Basic Roleplaying
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Michael Erik Næsby

Foromtale

But who shall dwell in these worlds if they be inhabited? . . .
Are we or they Lords of the World? . . .
And how are all things made for man?
(Astronomen Johannes Kepler (som citeret af HG Wells in War of the Worlds 1898))

Du sad med dit hold af undersøgere, iværksættere og sjælesørgere midt i Whitechapels intense tåger. Dit dampdrevne udrykningskøretøj prustede stille mens I ventede på Arch-Inquisitor Maximus Sixtus, der netop nu var ved uddrive mordstedets onde ånder.
Du tænkte igen over den makabre serie af mord, hvor foreløbig fem unge kvinder havde måttet lade livet, og du tænkte gysende på hvorfor morderen havde fjernet sine ofres hoveder. Du var faktisk ret sikker på at du slet ikke ønskede at kende svaret.

Og så tænkte du på, at der var et eller andet du skulle huske. Noget vigtigt.

Der var en kvalmende lugt af slagtehus i luften.

Året er 2011. Vi befinder os i Newdon. Eller London, som var byens navn, inden man ændrede det i anledning af årtusindskiftet. Der foregår mange mystiske ting rundt omkring i samfundets afkroge og mørkeste skygger, men frygt ikke thi din sjæl er i Inkvisitionens hænder.

Spilpersonerne er kaldet fra Herren og en håndfuld mere jordiske myndigheder til at sætte en stopper for de senere så berygtede Whitechapel-mord i et steampunk-univers, hvor Ondskab lurer i tågerne og en gal morder skal fanges. Genren er investigation og horror og scenariet fungerer bedst for spillere, der er villige til at forsøge at leve sig ind i sin rolle.

Spillet på

Viking-Con 30 (2011)

Links

Mere om scenariets setting: http://vruskdk.blogspot.com/2009/08/mere-om-at-se-lyset.htmlIndsend rettelser for denne side