Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Lyst og løgn

Genre: Komedie, Novellescenarie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Jonas Arboe Harild

Foromtale

Han har styr på verden. Han er en kapacitet, når det kommer til at forklare, hvad der er galt med verden og hvordan man løser de problemer, der plager den stakkels verden.

Medierne stiller altid “live” om til ham og spørger om han vil forklare alle de ting, som er så svære at forstå. Så kommer han med en skarp analyse, og så er det ligesom sat på plads.

Der er dog én ting, han ikke har styr på. Det der med sex, det har sgu altid været svært. Så det undgår han. Men så forlader konen ham. Hun er træt af det. Har fundet en ukompliceret mand, der kan give hende det, hun har brug for (i timevis).

Stakkels vise, kloge mand, der har styr på alt andet end dingenoten mellem benene. I den nærmeste fremtid bliver han alvorligt udfordret i mellemgulvet. Han kan ikke løbe fra det. De undertrykte drifter og Libidoen – den helvedes satan! – kommer efter ham.


Lyst & Løgn er en hæsblæsende lille komedie om en mand, som prøver at undgå at skulle forholde sig til sine drifter. Vær med til at udfordre den stakkels mand. Kan han modstå fristelserne, eller tager drifterne over når kvinder kaster sig i grams for ham? Lige meget hvad, så bliver det garanteret saftigt!

Man spiller på skift hovedpersonen og bipersoner, såsom Den Personificerede Libido, Det Personificerede Overjeg og en masser vildt lækre damer.

Spillet på

Fastaval (2012)

TriviaIndsend rettelser for denne side