Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Antihelt

Forside til Antihelt

Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Elias Helfer

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,6 MB)

Foromtale

Ved det lille lejrbål på bjergskråningen sad to skikkelser og skuttede sig.

”Jeg håber, den næste by har nogle kønnere piger,” udbrød den ene. ”Og lidt mere villige!”

”Sancho, min ven,” svarede den anden med højtidelig stemme. ”Du er et menneske uden sans for det sublime. For dig er kvinder blot en adspredelse, og hele vores tilværelse er blot en nem vej til et let liv i luksus!”

”Hvad andet er det? Du bilder dig vel ikke ind, at du gør noget som helst godt eller gavnligt for de bondeknolde, vi bedrager for vort daglige brød?”

”Men Sancho! Det er netop der, du tager fejl! Har du ikke set lyset i børnenes øjne, når vi gør vores entre? Har du ikke set mændene ranke ryggen? Pigerne, der rødmer?”


”Jeg har i hvert fald ikke set deres skuffelse, når vi er skredet i nattens mulm og mørke…”

Den lille landsby tror sig reddet, da den galante Don Ector og hans følgesvend, Sacho Palermo, dukker op. Men Ector er ikke den helt, han giver sig ud for. Spørgsmålet er, om han kan blive det, når det bliver nødvendigt?

I Antihelt fortæller I historien om en landsby, skurken, der truer den, og personen, landsbyen håber, vil redde dem. Men er han blot en bedrager – eller gemmer der sig en helt bag hans glittede facade? Spillet er en romantisk svindlerkomedie med inspiration fra film som Zorro, First Knight, Rango og The Music Man.

Spillet på

Fastaval (2012)


Indsend rettelser for denne side