Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Harlequins Fald

System: LARP

Af

ArrangørUlf Porup Thomasen

Foromtale

For mange tusinde år siden blev Lilith, den første kvinde, skabt. Hendes stærke vilje og selvstændige sind ville ikke underdane sig Adam, og hun blev kastet bort fra Paradiset Have af den almægtige Gud. Da Adam og Evas børn tog deres første skridt på jorden, så Lilith mulighed for hævn. Ved at korrumpere deres hellige ånd formørkede hun så mange mennesker, hun kunne, og gjorde dem til sine disciple – en hån mod den omnipotente arkitekt. De perverterede individer kropsliggjorde Liliths hævn over det hellige ved at fortære deres blod og derved indtage Guds lys i mennesket. For første gang blev Den Store Plan brudt, da Liliths disciple – hendes vampyrer – opnåede evigt liv.

Skjult i natten fra Guds åsyn og hans hævnende engle, gjorde vampyrerne verden til et mørkere sted for hvert af helligt lys, der blev slukket. Den okkulte tilbedelse af deres egne underguder, de monstrøse og mægtige Nephilim, vagte opsigt, og englenes flammende sværd krævede flere og flere af disse dæmoner. For at beskytte de sidste manifestationer af det mest uhellige på jorden lagde vampyrerne deres underguder i en lang og dyb søvn for en dag endnu at kunne betræde jorden.

Nu er truslen fra de hellige engle igen vokset sig stor, og antallet af Liliths vampyrer er svundet ind, så tiden er kommet, hvor Nephilim skal gå på jorden og underkaste sig Guds væbnede tjenere såvel som Guds ynkelige børn. Vampyrerne samler sig til en rituel handling, som aldrig før er blevet forsøgt, for at redde sig selv og for endnu en gang at manifestere Liliths hævn over sin engang forsmåede hersker. Uanset ritens udfald vil situationen for de tilbageværende ændre sig – at lægge sin skæbne i hænderne på en myte og håbe på, at de dæmoniske Nephillim vil redde Liliths egne disciple, er en stor risiko.

Afviklinger

2. - 5. december 2010, Spøttrup, Midtjylland, Danmark

LinksIndsend rettelser for denne side