Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Magtens Æra

Genre: Sci-Fi

Af

✏️Adam Stahl

Foromtale

Vinteren, 13.december, Krákow, sneen ligger tæt, gaderne øde.

Iskrystallerne reflekterer lyset fra de grumsede neonskilte og alt det neo-romantiske glitterstads gaderne flyder med i disse juletider. Skud gjaldrer gennem natten og bryder det højtidelige tavshed. I stuerne krybber det polske folk sammen foran skærmene, uanfægtet, en aften som så mange.
Et andet sted i mørket forsøger en ung idealistisk rebel, heroisk at ændre verdens gang. <em>Han mislykkedes</em>, og betaler sit liv i pant. Fortvivlet tager hans allierede flugten ud i natten
Splittet, handlingslammede, knust forsøger de at samle skårene af deres frosne sjæle, og holde fast til det eneste de har tilbage, hinanden…
Magtens Æra udspiller sig I en parallel fremtids, cyber prægede, punk Miljø. En fremtid der snildt kunne være vores egen, såfremt denne tog den forkerte drejning.
Og samtidig en ung forfatters emotionelt reflektive forsøg på rode op i smedeessens gløder og antænde den ungdoms brændende fakkel, fastfrosset i menneskets mørke sind og selvdestruktive trang, der gennem Enkelte twist af syrealistisk tænkning, virkeliggøre vore drømme og sætter et vist perspektiv på ordene Tro, håb og kærlighed.

Spillet på

Viking-Con 29 (2010)


Indsend rettelser for denne side