Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Toon (VC29)

System: Toon

Af

✏️Niels Ull Harremoës

Download

PDF Scenariet (0,1 MB)

Foromtale

Nu er det tid at fylde baglommerne med dynamit og smelteost, spænde jetrulleskøjterne på og komme af sted. Nu er det tid til TOON !

Hvis du kender TOON, er der ingen grund til at beskrive det. Hvis ikke, vil du alligevel ikke tro på beskrivelsen. TOON er det eneste rollespil, jeg kender, hvor figurerne det ene øjeblik kan stå pænt samlet i en klump, og det næste er den ene på Månen, den anden i Vesuvs krater, den tredje hænger om halsen på et løbsk næsehorn på vej ned ad Vesterbrogade og den fjerde sidder i lommen på den tredje.

Er du træt af mikrometerjusteringer på din figurs skills ?

Er du træt af plots, hvor du ikke kan finde ud af, hvad du skal ?

I TOON er det altid sjovest, når tingene ikke lige går som planlagt (og det gør de sjældent). Plottet er en tynd, rød tråd, der gerne skulle binde de forskellige gags sammen - men det må ikke stille sig hindrende i vejen for et komisk indfald, der kan få animatoren til at falde ned af stolen af grin.

Er TOON noget for dig ?

Måske... Men det kræver

* Humoristisk sans
* Evne til at improvisere
* Kendskab til det klassiske tegnefilmsunivers og hvad man kan der

Der kåres som sædvanlig vinderhold: det hold, der har haft de sjoveste, mest vanvittige indfald, og som har fået animatoren til at få flest latterkramper er årets vinder af TOON.

Spillet på

Viking-Con 29 (2010)


Indsend rettelser for denne side