Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Velkommen til friheden

Genre: Drama
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Thais Laursen Munk

Foromtale

“Har du nogensinde følt at du ikke har kontrol over dit eget liv? Har du lyst til virkelig frihed? Er du parat til friheden? Tør du gøre det nødvendige? Tør du trykke på aftrækkeren? Så meld dig til Operation Friheden!
Vi har ingen registrering!
Vi har ingen ledelse!
Vi har knap nok nogen organisation!
Og vi har da slet ikke nogen, der fortæller dig hvad DU skal gøre!
Hvis du har lyst til at være et frit menneske, så meld dig til Operation Friheden! Velkommen til!”

Fem forskellige mennesker sidder et sted i USA og lægger planer for deres vej til friheden. De er en celle i Operation Friheden. Fem mennesker, der har forskellige ideer om hvad frihed er og vejen til friheden.Deres vej til friheden er af en sådan karakter at de kun kan gå den sammen, især fordi de er eneste, som forstår hinandens trang til frihed.

”Velkommen til Friheden” er et spillerstyret action/drama-scenarie. Der er en ramme i form af regler, som skaber strukturen for spillet og spillederen til at være sparringspartner, men det er spillerne, der skaber historieren i fællesskab. Man spiller både hurtige diskussioner om den rigtige vej til friheden og action som en konsekvens af diskussionen. Der er ikke nogen fastlagt gruppe, men en samling af spilpersoner, hvor man selv vælger en.

Spillet på

CONg Gulerods d. 2's store vinterfest (2011)
Fastaval (2011)


Indsend rettelser for denne side