Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En nat i en bodybag

System: Cyberpunk 2020
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Ole Wedel Thalund
🎨Caspar Vang
👍Curt A. F. Nielsen

Download

PDF Scenariet [dansk] (9,5 MB)

Foromtale

En kold efterårsaften i Boston, år 2020. Høje skyskrabere, som huser de store Mega Corporation, er besat med neon og holografier, der reklamerer for alt fra tandpasta til ugens BodyLotto(tm). Store lysbesatte reklameluftskibe flyver langsomt rundt mellem byens huse. Her og der flyver minigun-bevægnede Trauma-Team Aerodynes med høj hastighed og for fuld udrykning fra bymidten med kurs imod den voldsbesatte Combat Zone og tilbage igen.

Himmelen er helt mørk. Kun sporatisk oplyst af lynene fra det uvejr, som buldrer over byens tage. Syreregnen, som i denne uge kun har en pH-værdi på 4, vælter ned som sortplumret svovlstikkende vand på gaden, hvor vagabonderne sover i gyderne og hvor livsfarlige boostergangsters hærger. Bander, der består af de mest psykotiske og morderiske cyberforstærkede menneskedyr, som endnu har eksisteret.

I denne verden - på denne gade - lever du og dine venner. Men nogle mente at I skulle dø, så derfor ligger I nu i en bodybag i en R.E.O. meatwagon med hylende sirener på vej mod lighuset...

--
Forfattere: Ole W. Nielsen og Curt A. F. Nielsen: To kendere af Cyberpunks univers, med erfaring i Spiltræf-eventyr gennem mange år.

Spillet på

Spiltræf IX (1993)
FiskeCon part 2 (1994)
Pentacon VI (1995)


Indsend rettelser for denne side