Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Familien

Forside til Familien

(AKA: The Family)

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Max Møller

Download

PDF Scenariet [dansk] (5,6 MB)
PDF Spilpersoner [dansk] (0,8 MB)
PDF Spillerintroduktion [dansk] (0,1 MB)
PDF Sceneoversigt [dansk] (0,1 MB)
PDF Plakat [dansk] (0,2 MB)

Foromtale

Steen vil starte forfra. Laura vil holde sammen på familien for enhver pris. Thomas har for længst valgt familien fra. Pia vil ikke leve længere. Thomas bilder sig selv ind, at han er ligeglad. Pia vil ikke indrømme, at hun er rædselsslagen for at blive alene. Steen troede, at hun vidste, at forholdet var dødt. Laura finder sig i for meget.

Familien er historien om en families sammenbrud. Vil du ødelægge familien for at blive lykkelig? Vil du leve et ulykkeligt liv for familiens skyld?

Familien er for spillere, som har lyst til at udforske og udvikle rollerne. Når I går igang, kender du ikke rollen til bunds. Det er de andre spillere, der fylder kød på skelettet under spillet. Spillet veksler mellem scener, hvor I sammen driver familien mod afgrunden, og refleksionsscener, hvor du sætter ord på, hvordan din rolle reagerer og forandrer sig.

Family – Tragedy – Suicide

Steen wants to start over. Laura wants to keep the family together at any price. Thomas said goodbye a long time ago. Pia doesn’t want to live any longer. Thomas tells himself he doesn’t care. Pia won’t admit that she is scared to be alone. Steen thought she knew their relationship was long since dead. Laura puts up with too much.

The Family is the story of a family that falls apart. Would you destroy your family to be happy? Would you live an unhappy life for your family’s sake?

Spillet på

Fastaval (2011)
Stockholm Scenario Festival (2013)
Tyrfing Con - RPG Con (2019)

Priser

Fastaval (2011)

Nomineret, Bedste Scenarie
Et voksent og veludført scenarie, der er fuld af overskud. Opbygget over en gedigen og spilskabende konflikt, hvor der ikke findes nogen lykkelig slutning, for i en familie kan alle ikke være lykkelige. I 'Familien' er spillerne selv ansvarlige for at skabe en krakkeleret kernefamilie for derefter at følge den ned i afgrunden.
Nomineret, Bedste Formidling
Med en klar præmis lægges kortene på bordet fra starten og bliver et effektivt redskab til afvikle scenariet og sætte familien i centrum. En velskrevet tekst og et funktionelt layout gør scenariet nemt at forstå og køre.
Nomineret, Bedste Fortælling
I en subtil skildring af den ulykkelige familie sættes den enkeltes drømme og ambitioner op som en brik i et uløseligt puslespil. Ingen bliver lykkelige i den jordbundne familietragedie, hvor alle alligevel er afhængige af hinanden. En fortælling alle kan relatere til.


Indsend rettelser for denne side