Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Jagten på Den Forsvundne Guru

System: Basic Roleplaying
Genre: Drama, Thriller

Af

✏️Nikolaj Blichfeldt
✏️Simon Iversen

Foromtale

16. juni 1969
Kære Dagbog...

Itsi Bitsi tag med mig til Nepal
Det flyvende tæppe går klokken otte
Bob Dylan har ringet og sagt vi kan nå det

Mads sidder med guitaren og synger en sang af Steppeulvene. Det er som om, sangen er skrevet til os. Han kalder på os, og vi er på vej. Danmark flyver forbi uden for vinduerne i vores flyvende tæppe, den blomstrede Folkevogn. Solen skinner ind på os, men ude i horisonten trækker mørke skyer sammen. Måske er det et tegn. Hvad venter der os derude?

Om en time når vi den tyske grænse. Der er lang vej endnu, men vi er parat til at fuldføre det, vi har sat igang. Eik Skaløe lever, og vi skal nok finde ham.

Jeg bliver nødt til at stoppe nu, nogle fulde svenskere er kørt op bagi os. Rasmus siger, at vi er nødt til at holde ind til siden og se, om bilen har taget skade.


Dette forholdsvis terningløse scenarie genopliver hippiebevægelsen og sender seks fredshippier på rejse fra Danmark til Nepal. Deres mål er at finde Den Forsvundne Guru. På vejen møder de alt fra irriterende svenskere til Mellemøstens mystik.

Og lige en ting til sidst: Hvis De vælger at spille vores lille scenarie, så vær beredt på at tage det gode med det onde!

Spillet på

Fastaval (1995)


Indsend rettelser for denne side