Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En Duel til tiden

System: Basic Roleplaying
Genre: Efterforskning, Intrige
Deltagere: 6 spillere

Af

✏️Torben Ussing

Foromtale

"Gode borgere, hvad vil I mig? Jeg har intet ondt gjort!" Med spidsen af sværdet løftede jeg hans toga – løbet på hans strålepistol kunne anes, ligesom hans kevlar-vest – hvid, så den ikke kunne ses under togaen. Endnu en tidsformer... Jacobs sværd lynede hen over mit hoved, og mandens hånd faldt til jorden – den holdt om en granat, men splitten var stadig i. Tidsformeren knugede sin armstump: "Jamen kan I ikke se det? Han har indført reformer, givet korn til de fattige – og hvad får vi i stedet? En magtkamp, og en linie der fører til Nero..."
"Meget rigtigt; men den linie fører også til den fremtid, vi kender. Og det gør din linie nok også, der skal mere til at rokke ved tidslinien end at forhindre mordet på Cæsar. Jacob, saml hans hånd op og lad os komme af sted; vi skal op til 2745 og aflægge rapport – og så en uges orlov. Det bliver lækkert efter tre uger i Rom".
Men orloven kom til at vente, for på vej op til 2745 skete der noget meget mærkeligt...

Et scenarie om de gode mænd og kvinder, der passer tiden – vel at mærke tidslinien, så tidsformere og andre terrorister ikke ødelægger vores fremtid. Et action/investigation-scenarie for 6 personer, som sædvanlig med en portion intrige.

Spillet på

Viking-Con 27 (2008)


Indsend rettelser for denne side