Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Sort Høst

System: D&D 3rd Edition
Genre: Fantasy
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Bjarne Sinkjær

Foromtale

Når kærligheden bliver ond • En tribute til Gary Gygax

Ileana åndede tungt. Det var et frygteligt syn. Over alt var der væltede træer. Grene var revet af og kastet rundt som af en kæmpes hånd. Jorden flød med rådnende plantedele og stanken var ulidelig. Hændelsen var sket mindre end et døgn siden, og alligevel lå planter mugne i skovbunden, overgroet af svampe, som efter at en lang vinter havde nedbrudt dem. Et stort område, måske 100 skridt i bredden, var raseret. Over alt var der spor af magi. Hun rynkede brynene. Hun gik forsigtigt mellem grene, mens hun ledte efter tegn på liv.
Hvilket væsen havde gjort dette? Det lignede intet af den elementære magi hun kendte. Der var intet tegn på ild. Måske en magisk vind? Men området var skarpt afgrænset, så det kunne ikke være det. Og stadig intet spor af hendes mentor. Hun kiggede sig omkring. Efter bønderne og baronens mænd, der lige som hende forsigtigt afsøgte området. Ingen af dem så ud til at have fundet noget. Hun kom til en.. slags hule? Hun bukkede sig ned. Potteskår. .. og så så hun hånden.
Under en bunke af grene og en væltet stamme stak en hånd ud. Hun havde ventet, at hun ville finde dette, men alligevel begyndte hendes hjerte at banke heftigt. Hun gik hen til hånden. Ærmet af en præstekåbe. Præsten. Hun følte efter en puls. Ingen. Der var intet liv i de kolde hænder. Hun rejste sig, og gik længere ind af hvad måtte have været en gang. Ødelæggelserne var større her.
Hun fandt ham liggende på ryggen. Hans tøj var flere steder revet af kroppen og legemet lå henkastet som en dukke. Tårerne pressede sig frem, men hun blinkede dem bestemt væk. Den venlige.. nogle gange bestemte mand, der havde været hendes mentor.. hendes lærer udi magiens mysterier.. var ikke mere. Han havde konfronteret det onde. Og tabt. Hun bøjede sig ned og lukkede hans øjne.

Dagen efter gravlæggelsen pakkede hun sine ting. Hun ville gå i sin mentors fodspor.. føre hans forskning videre. Men først. Først skulle hans banemand findes.. Og bringes til retfærdighed.

Sort Høst er et scenarie til D&D 3.0 ed., til 4. level karakterer.

Spillet på

Viking-Con 27 (2008)


Indsend rettelser for denne side