Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Alting har en pris

System: Big Eyes, Small Mouth
Genre: Action, Gyser
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Mads Vogt-Nielsen

Foromtale

John Sullivan slappede af ved Gate 34 i Beijing lufthavn. Han havde været på forretningsrejse i Kina og nu skulle han hjem til New York. Hans firma havde booket en rejse hos Air China. Rejsen ville være to timer kortere end hans udrejse havde været, det var takket være at ruten tog den noget kortere rute over Nordpolen istedet for langs Ækvator.
Det var rart, så kunne han lige nå at slappe lidt af før hans ekskone kom med deres søn.
Nogle unge japanere sad og snakkede lidt højlydt bag ved ham. Han var glad for at han havde billet på first class, så han slap for den slags under den lange tur.
Flyveturen var dejligt behagelig, der var ikke så meget turbulens som der plejede at være hen over Atlanten. Hjulpet på vej af den gratis whisky på firstclass, faldt John i søvn.
En rystelse jog igennem flyet og John vågnede med et sæt. Han kunne høre barnegråd fra turistrækkerne bag i flyet og kunne høre flight attendents der prøvede at berolige folk.
En rystelse mere fik hele flyet til at hoppe og pilotens stemme lød nervøs i det skrattende speakeranlæg. Alle skulle indtage sikkerhedspositionen som ved styrt, også personalet.
Med et sug i maven dykkede flyet og efter et par åndeløse sekunder smadrede det ned i Nordpolens isørken.
John kom til sig selv. Hans stol var slynget løs og han blødte fra et sår i panden. Koldt, klart lys skinnede ind igennem et kæmpe hul i flyet... det var blevet revet midt over. Med besvær gjorde han sig fri og kravlede ud af vraget. Han havde en underlig hylende lyd i ørerne, den blev stærkere da han var uden for flyet. John prøvede at fokuserer på lyden, der kom tættere på. John kravlede ud af vraget og stod nu på en lille snedrive.
John fór sammen da tre små lynhurtige ting fløj hen over hovedet på ham. Det var fra dem lyden kom. De vendte rundt og kom lige imod ham. Det måtte være en slags redningsmaskiner, tænkte John, Han vinkede glad til dem, De kom tættere på og John kunne se dem tydeligere. Det lignede ikke nogle former for redningsfartøjer, det lignede nogle underlige flyvende fisk. John vendte sig om for at kravle ned fra snedriven da ’fiskene’ åbnede ild.

John nåede ikke engang at sende en sidste tanke til sin søn før han blev ramt og alt blev sort.


Hvorfor styrtede flyet?
Hvorfor overfalder nogen eller noget de overlevende?
Hvor kommer de fra?
Hvordan skal du overleve dette?


Du er:
Ahiro: Lidt sky computernørd og anime fan, på sin første tur til USA,
Haru: Meget udadgående anime fan og mandlig cosplay model, af sted med Ahiro,
Menno: Meget fokuseret kampsportsudøver på vej hjem fra verdensmesterskaber i Japan,
Ryan: Lidt goth filosofi studerende på vej hjem fra spirituel rejse i Kina,
eller Sandra: Akademisk kendo udøver også på vej hjem fra kampsportsmesterskaber i Japan.

Du var med samme fly, i samme styrt... men i dig vågner kræfter som kan redde dit og måske andres liv. Bare husk, at alting har en pris.

Spillet på

Vintersol (2008)


Indsend rettelser for denne side