Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Når natten svinger leen

Af

✏️Anders Sølling Kristensen

Foromtale

Solen går langsomt ned i en blodrød vifte over horisonten. Mørket sniger sig ind over London. Frem fra de dunkleste gyder og mørkeste krypter - dybt under byen - lusker udøde skygger ud i aftenen og natten. Drevet af tørsten efter blod jager de hastigt og nådesløst uskyldige mennesker overalt. Ja, vampyrerne har indtaget London.

Året er 2000 A.D. Store områder af jorden er lagt øde af krig. Kaos og afmagt hærger menneskenes hverdag, og overbefolkning i byerne gør livet hektisk og besværligt. For at gøre det hele endnu værre, får menneskeheden et chok, da underverdenen pludselig giver sig til kende.

Vampyrer myldrer frem i hobetal. En myte levendegøres. De udøde er nu et faktum og ikke længere en fantasi. Bytte og offer lever side om side. Blodet flyder overalt. En kamp på liv og død hersker mellem de to racer, hvor blodsugerne er de stærke.

En vinteraften i London er stemningen blandt vampyrerne dog noget trykket. Som race stor de overfor et problem - et stort problem. De står ansigt til ansigt med muligheden for udslettelse af vampyrracen. Seks vampyrer er indkaldt til et møde. Alle er de unikke på deres egen måde. Hver især er de blevet bedt om at møde frem, og de haster nu igennem natten uvidende om, hvad der venter dem. Ét er dog sikkert. Alle er de klar til at forsvare sig selv og andre vampyrer - nattens stolte riddere - mod enhver trussel.

Spillet på

Orkon - Religion i den mørke middelalder (1999)


Indsend rettelser for denne side