Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Nogle bliver født, nogle dør

(AKA: Några föds, några dör)

System: Jeepform
Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Martin Brodén
✏️Tobias Wrigstad

Foromtale

Hun kommer forbi mit arbejde. Jeg forsøger ikke at engagere mig i hendes nærvær, arbejder videre som altid. Hun kommer hen til mig, siger ”får man et kram?” Jeg krammer hende. Vi holder hinanden lidt ekstra længe, lidt ekstra nært. Det føles godt. Hun bliver lidt længere (end nødvendigt). Jeg vil sige ”bestem dig for hvad du vil, så er jeg her” men tænker det kun. Hun går, og jeg fortsætter med at arbejde.

Han går og ruger på det. Har bestemt sig, men tør ikke sige det højt. Fordi hun vil blive ked af det, men også fordi, at det er først når han siger det, at det bliver virkeligt. ”Jeg tager jobbet i USA. Du flytter vel med?” Han ved, at hun ikke vil flytte, men på den måde er skylden næsten lige så meget hendes som hans. Er det ikke et fælles ansvar at sørge for at man er sammen?

Engström observerer dem i vinduet, skjult bag gardinet. En dag går han måske derover og ringer på.

”Nogle bliver født, nogle dør” er en fortsættelse eller videreudvikling af scenariet ”Tvivl”. Et forsøg at krydse Jeepform med ”The Sims”. Et forsøg at lave hverdagsdramatik og kitchensink-realisme med minimalistiske metoder, og at lægge den kreative proces ud til spillerne. 6 spillere. 2 spilledere. 16 roller. Scenariet er på dansk.

Spillet på

Fastaval (2008)

Links

Scenariets hjemmeside: http://jeepen.org/games/livesbirthsdeaths/Indsend rettelser for denne side