Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Skæbnespil

Forside til Skæbnespil

System: Hjemmebrygget spil
Genre: Komedie
Deltagere: Ingen GM's, 4-5 spillere

Af

✏️Mads Brynnum

Download

Zip Scenariet (99,5 MB)

Foromtale

Nogle gange er man bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Og helt ærligt, du har aldrig følt dig mere malplaceret end du gør lige nu på et inferiørt college et sted i USA. For du har sendt hære i døden, skabt udødelige helteskikkelser og givet stof til mangen en sang og knust endnu flere hjerter. Du er skæbnegud – en af dem der spår om fremtiden. Og ikke mindst en af dem der ingen skrupler har over at forme nutiden så du aldrig tager fejl. Derfor – fordi hele formålet med din tilværelse er at få alting til at passe sammen – er det lidt et problem at der i stedet for paladser, sagnomspundne krige og mægtige fabeldyr pludselig kun er burgerbarer, kollegiefester og tonsvis af teenagehormoner. For selvom tiderne har ændret sig, så er profetierne de samme, og pludselig ærgrer du dig over at du forudså ting som at ”to lande vil forenes i morgenrødens skær” i stedet for noget i stil med: ”ham den tykke fra Kamma-Beta-Kappa kaster op i busken.”

Og det er ikke engang det værste. For i stedet for mægtige helte til at være din avatar – din forlængede arm på jorden – så er det eneste du har at arbejde med studerende. Og de har et andet forhold til deres frie vilje end helte hvis intellektuelle formåen rækker til at finde ud af det er den spidse ende der skal pege fremad. Eller med andre ord: du er færdig.

Men det er stadig ikke det værste. Det værste er at du ikke er alene.

Skæbnens spil er et scenarie om magtkampe og teenageintriger og om at få to verdener der overhovedet ikke passer sammen til at gøre det alligevel. Men det er også en benhård konkurrence om at være den bedste skæbnegud i en verden hvor du på ingen måde passer ind.

”De er herrer over skæbnen – bare ikke deres egen.”

Spillet på

Fastaval (2008)
Viking-Con 27 (2008)

Priser

Fastaval (2008)

Nomineret, Bedste Virkemidler [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side