Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Problemer i brusebadet II

System: Buffy the Vampire Slayer
Genre: Action, Komedie
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Ulrik Schou Andersen

Foromtale

Påskedag, 16 april 2006, Vi’s lejlighed, Konstanz, Tyskland:

…Vi stirrede mistænksomt på hendes brusebad. Tilsyneladende en uskyldig VVS installation lavet af keramiske fliser, glas og aluminiumsrør. Men hun vidste bedre. Dette diabolske eller på anden vis forbandede brusebad havde gjort det til sin livsopgave at forstyrre hendes elskede bade.

Hun tændte forsigtigt for vandet og lod det løbe lidt for at blive varmt. Så gik hun ud til fordøren, åbnede den og checkede gangen udenfor.

”Hmm, ingen døende kultister, vampyrer, Jehovas Vidner eller liderlige viseværter i syne…” mumlede Vi til sig selv, mens hun kiggede op og ned af den forladte gang. Hun trak badekåben tættere omkring sin mørbankede, skrammede og blodindsmurte krop før hun gik tilbage ind i lejligheden og låste sin fordør omhyggeligt.

Hun tjekkede sin mobiltelefon og satte den på lydløs. Derefter tjekkede hun resten af sin lejlighed omhyggeligt igennem. Tilsidst greb hun sit slagsværd og gik tilbage til badeværelset, hvor hun stillede sit våben ved siden af håndvasken.

Vi smed sin badekåbe ovenpå resten af hendes nu temmelig beskidte og ulækre tøj, som lå i en rodet bunke ved siden af vasketøjskurven. Derpå tjekkede hun sin nøgne krop i spejlet for yderligere sår inden hun varsomt trådte ind i det nu vidunderligt varme vand.

Mens hun nynnede en sang og varsomt vaskede sin krop ren for blod og andre dæmoniske kropsvæsker tænkte Vi tilbage på de sidste par dages begivenheder. En gysen gik igennem hendes krop og hun stoppede sin sang, mens hun lod varmen fra vandet og hendes Slayer healing reparere hendes utallige sår.

”Ahh, det var lige hvad jeg trængte til. Jeg føler mig som en ny kvinde.” kom det fra Vi efter at hun havde stået sådan i 15 minutter.

”Tid til at få vasket hår!”

Vi greb sin shampoo og begyndte at vaske hende røde hår langsomt og behageligt.

Det var på det tidspunkt at lyset i lejligheden forsvandt og en klirren af glas fra vinduet i soveværelset lød…Indsend rettelser for denne side