Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Problemer i brusebadet I

System: Buffy the Vampire Slayer
Genre: Action, Komedie
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Ulrik Schou Andersen

Foromtale

Skærtorsdag, 13 april 2006, Vi’s lejlighed, Konstanz, Tyskland:

…Telefonens konstante kimen overdøvede til sidst larmen fra brusebadet.

Den rødhårede, unge kvinde bandede højlydt, mens hun desperat forsøgte at skylle shampooen ud af sit hår. Hurtigt greb hun et håndklæde og slyngede det om sin stadig våde krop, mens hun løb ind i soveværelset dryppende af vand.

”Hvorfor skal folk ALTID forstyrre mig i badet? Kan en Slayer for EN GANGS SKYLD ikke nyde en fridag uden KONSTANT at skulle redde verden eller vade gennem ildelugtende kloakker på jagt efter åndsvage begynder-vampyrer eller…” hendes banden forstummede, da hun så hvem der ringede.

”Hej Buffy, det er Vi. Beklager at det tog så lang tid, men jeg var i bad, da du ringede. Hvordan går det i Cleveland?” kom det glad fra den rødhårede kvinde, mens hun forsøgte at tørre sig.

”Hej Vi, det går fint herhjemme. Jeg ringer for at give dig og din gruppe en advarsel om at jeres Hellmouth måske får uventede gæster.”

Vi rynkede brynene og blev straks alvorlig.

”Hvad mener du?”

”I går aftes faldt Faith, en gruppe potentials og jeg på en dæmon-tilbedende kult, som havde været i gang med et ritual oppe i naturparken nær vores Hellmouth. Og når jeg siger faldt, så mener jeg at vi nær havde trådt på deres lemlæstede lig…i mine nye støvler tilmed!” kom det forarget fra Buffy.

”Nye støvler?”

”Ja, sorte læderstøvler med 7 centimeter hæle og lynlåse i siden. De er SÅ smarte, supersexede og de var endda på tilbud. Du skulle have set Faith, da hun så dem. Hun piftede af mig og flirtede endda lidt med mig…” kom det begejstret fra Buffy, før Vi hurtigt afbrød hende.

”Øh, Buffy. Jeg vil gerne vil høre mere om dine nye støvler, Faiths seneste bedrifter eller hvad sladder der for tiden cirkulerer i hovedkvarteret, men kunne vi komme tilbage til detaljerne om den kult der måske kommer forbi Konstanz?”

”Selvfølgelig, det var ikke min mening at glemme det. Nu skal du høre…”

***

Efter en længere telefonsamtale med Buffy, lagde Vi mobiltelefonen tilbage på bordet. Hun kiggede sig i spejlet og så til sin skræk at hendes hår var klistret totalt ind i den nu tørrede shampoo.

”SUK, jeg må hellere komme tilbage i bad og få vasket mit hår færdigt.” sagde Vi til sig selv, mens hun trippede ud i badeværelset.

Kort tid efter kunne man høre en kvindestemme synge i brusebadet.

Desværre var det netop på dette tidspunkt at en blodindsmurt hånd pressede en finger på ringklokken til Vi’s lejlighed…Indsend rettelser for denne side