Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Klassefesten II - Genforeningen

System: Live
Genre: Gyser
Deltagere: 15 spillere

Foromtale

Kære 9.A.

Nu er der gået 10 år siden vi forlod hinanden og tog ud i verden for at se om vingerne kunne bære eller ej! Nu synes vi det er på tide at få hilst på, og hygget med, hinanden igen og høre hvordan det er gået jer.

Vi inviterer derfor til fest i hos i vores ydmyge hjem, i de nye boligområder, på Strandvejen. Der er mulighed for overnatning, men medbring dog selv lidt sengetøj eller en sovepose… så får vi at se om der bliver brug for dem.

Vi sørger ligeledes for drikkevarer, men medbring gerne ekstra så vi kan få prøvet nogle nye, gode drinks af! Spil og underholdende indslag bør også medbringes!

Knus Karsten og Marianne.

Strandby stiftstidende 10 år tidligere:

”… Årsagen til branden er endnu ukendt, men det udelukkes ikke at der har været en sammenhæng mellem den og en fest der afholdtes tidligere på natten. Festen blev afholdt privat for et hold niendeklasse elever og forløb mestendels fredeligt. Dog udviklede det sig til voldsomheder og måtte afbrydes ved hjælp af politiets specialuddannede urokorps. Der forlyder endnu intet om hvad der præcist er hændt, kun at der har været et enkelt dødsfald og flere alvorligt kvæstede. En ung mand, Mark Sørensen, mistede livet under urolighederne, men politiet kan endnu ikke offentligtgøre detaljer af hensyn til efterforskningen. Politimester, Jens Martinussen, udtaler dog: ” Det kan med ret stor sandsynlighed siges at branden skyldes enten et cigaretskod eller et glemt stearinlys, i området hvor festen foregik. Vi venter dog på brandteknisk afdelings endelige rapport om stedet og ildens opstående.” Politiet opfordrer alle der har været i området mellem kl.20.30 og 02.00 til at henvende sig til politiet til nærmere afhøring.”

Vindens stille suk i natten

Barnegråd imellem træerne

Tanker

søger

Sjæl

søger hjem

Hjemsøger

Sjæl

Hjem

Stille suk i natten

Gråd imellem træerne

Genren i Klassefesten II, GENFORENINGEN, er horror med strejf af det okkulte og groteske. Nogle af jer vil kende de personer der samles igen… andre vil være helt uvidende om de skrækkelige ting der hændte for ti år siden….Men alle vil i feste, snage i de andres liv og have en fed aften sammen med de gode gamle venner fra dengang i bare var børn endnu……

Scenariet er et prøv-lykken-live. Dvs. at det eneste du skal gøre på forhånd er at melde dig til. Herefter dukker du op, trækker din rolle og spiller fedt rollespil hele aftenen! Der er ikke nogle besværlige regler at lære udenad, ingen fantastiske kostumer at skulle sy.. blot 0% forberedelse og 100% fornøjelse. Skal der bruges noget specielt til din karakter, så har spillederne sørget for det.

Vi skal bruge mindst 15 spillere for at få scenariet op at køre, men der er ikke nogen øvre grænse for deltagerantallet. Prisen er 25 kr. pr deltager.

Aldersgrænsen er 18+.

Spillet på

Vintersol (2007)

TriviaIndsend rettelser for denne side