Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Sparta

Forside til Sparta

System: Hjemmelavet
Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Morten Hougaard
✏️Kristoffer Rudkjær
📰Magnus Udbjørg

Download

PDF Scenariet [dansk] (3,3 MB)
PDF Spilpersoner [dansk] (1,7 MB)
PDF Guderne [dansk] (5,5 MB)
PDF Kortene [dansk] (2,2 MB)
PDF Spillerark [dansk] (1,5 MB)
PDF Bilag [dansk] (0,7 MB)

Foromtale

Det bliver hvisket i vinden og kan aflæses i dyreofringernes indvolde. Den fjerde tidsalder er ved sin ende. I Delfi kagler oraklet endeløst åbenbaringen ud gennem de vulkaniske dampe. Heltenes tidsalder vil snart blive afløst af den sidste menneskealder, hvor det selviske og jernstøbte menneske, arrigt og kujonagtigt, vil leve og dø til denne verdens ende. Den femte alder vil fødes i blod ved Spartas porte, hvor de to sidste store helteslægter kæmper om sejren over den sidste værdige modstander og den tilbageværende ære.

Sparta er et scenarie med herlige helte og intrigante guder, mandsmod og stolte slægters tunge arv. En episk skæbnefortælling om et tvillingepar, som er forudsagt til at vælte en stor konge, og en by hvis bedrifter for evigt giver genklang gennem historien.

Spillet på

Fastaval 007 (2007)
Viking-Con 26 (2007)
Vintersol (2008)
Bodega-con (2014)

Priser

Fastaval 007 (2007)

Vinder, Bedste Roller
Scenariets episke konflikt står mejslet i de velskrevne roller, der giver spillerne et ben i hver lejr, når deres liv og død bliver omdrejningspunktet i oraklets profeti.
Nomineret, Bedste Formidling
Layoutet understøtter genren og teksten præsenterer den komplekse idé overskueligt og inspirerende. Oldtidskundskab har aldrig været mere spændende!
Nomineret, Bedste Virkemidler
Kortspillets guddommelige og simple mekanik skaber medrivende slag, der har konsekvenser for alle scenariets facetter og sætter dramaet på spidsen.
Nomineret, Bedste Scenarie
Storslået og velkonstrueret græsk epos, hvor alle elementer spiller sammen i en helstøbt adaptation, der på en gang er genkendelig og original.


Indsend rettelser for denne side