Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

The Hidden Foe

Forside til The Hidden Foe

System: Star Wars

Af

✏️Carsten Maegaard
✏️André Glasius Tischer

Foromtale

"Sjæt jer bare ned her ved mit bord (Hik!)."

Den gamle vandringsmand var tydeligvis meget beruset, men de tre unge mænd var opdraget med en respekt for alderdommen, så de satte sig pænt ned ved bordet.

" Nu vjil jag fortælle jer drenge en historie, der vil få jer til at vende om på jeres færd til Coruscant (Hik!)." sagde den gamle.

Drengene blev chokeret og den ældste sagde: "Coruscant! Hvor fra vidste du, hvor vi er på vej hen?"

"Hi hi hi, Jeg kan mærke længslen i jer. Og så så jeg din billet til Cruiser-Line falde ud af din lomme for lidt siden."

Drengen samlede flovt sin billet op fra gulvet og rettede sin opmærksomhed mod den gamle, som begyndte at fortælle sit eventyr.

" Det var for mange år siden, at tre drenge, som jer, startede på en færd, som gav genlyd i hele galaksen. De ville, også som jer, i lære som Padawan' s; de ville også være Jedi-riddere. Tiden var dog en anden. Det mørke imperium var lige faldet og den nye republik var i en opstartningsfase. Men selv i den nye republik trak den mørke side i snorene.."

Spillet på

Viking-Con 19 (2000)
Viking-Con 20 (2001)

Trivia

Links

The Marvind Saga til download fra Andrés hjemmeside: http://www.tischer.dk/rollespil.htmlIndsend rettelser for denne side