Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Hjerternes Nat, Skyggernes Nat

System: Live World of Darkness
Genre: Efterforskning, Intrige
Deltagere: 40-60 spillere

Af

✏️Sofus Bach
✏️Christina Biangslev
✏️Niels K. Handest
✏️Lasse Løndahl Henriksen
✏️Niels Quaade Jensen
✏️Jhez Salin

Foromtale

Det er Valentines Aften i New York. Eller den gamle romerske offerfest Lupercalia. En aften, mange ser frem til - og andre gruer for. Natten, hvor de forelskede par går hånd i hånd gennem Central Park. En magisk nat - bliver du fortryllet af den eller af din date? Eller er det mørket og det ukendte, der forfører dig? Der er budt op til dans - men hvem er din dansepartner?

I mørket lurer andre og meget mere farlige væsener. Det er mørkets verden - de overnaturlige væseners verden. Men denne verden ser kun de færreste i New York. Skimtede du noget ud af øjenkrogen? Var det en skygge? En tilfældig voldsmand? Eller noget meget mere truende? Noget så faretruende og gruopvækkende at du normalt ville glemme det igen - fortrænge det? Er mørkets skygger levende? Og vil det være i denne magiske nat at sløret mellem det normale og det overnaturlige bryder sammen, brydes ned?

På Campus er stemningen trykket. Mange kendte Illyana Karlin, som blev fundet myrdet i morges. Rygterne svirrer. Overdosis? Narkoopgør? Rituelt kult mord? Jalousidrama? Eller noget helt andet?


Faren lurer... Vil du ende med knust hjerte... krop... eller forstand? Eller få den, du har så hjertens kær?

Spillet på

Viking-Con 25 (2006)
Vintersol (2007)

Links

Scenariets hjemmeside: http://www.jhez.dk/scenario/skumring/Indsend rettelser for denne side