Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Syndebukkene

System: D&D 3rd Edition
Genre: Fantasy
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Tue Nielsen

Foromtale

Flamerules 13. dag, "Year of Wild Magic"

"Ja?!" lød svaret, da skriveren forsigtigt bankede på den tunge egetræsdør. Han skævede til den ene af de to tungt bevæbnede vagter, som stod på hver side af døren, inden han forsigtigt skubbede den op og trådte ind i ypperstepræstens, Den Udvalgtes, modtagelsesgemak.

Skriveren trådte ind i det kraftigt oplyste rum; her var ingen beskyttende skygger at søge tilflugt i! Forskrækket vendte skriveren sig mod døren, da den smækkede bag ham og blokerede alle lyde, ude som inde fra. Et dybt, beroligende åndedrag, og skriveren vendte sig mod sin Herre:

"Højt Ærede Tyran," sagde skriveren, og kunne allerede mærke den kolde sved på ryggen, "vi har netop modtaget et sendebud." Gulvet knagede højlydt, da han tog de sidste skridt hen foran Tyrannens trone. I ærbødighed og frygt så skriveren ned på soklen og ikke på manden på tronen. Tyrannen sagde intet, gjorde intet.

"Han bragte nyt fra vest og fra syd." fortsatte skriveren, da stilheden blev for uhyggelig. "Det er lykkedes vores folk, at etablere forbindelse til Skjoldridderne i Tethyr og koordinere handel med dem. Samtidig er en aftale omkring modarbejde af de nordlige byers interesser og handel blevet udfærdiget." Stadig ingen reaktion fra Ham. Igen fortsatte skriveren: "Derudover er der kommet nyt om vores syndebukke i Cormyr."

"Ja?" sagde Tyrannen, tydeligt mere interesseret og satte sig længere ud på tronen, efter et nip af vinen fra en sølvkalk, "Fortsæt!"

"I dette brev er en beretning om, hvad der er foregået. Jeg tillader mig, deres Excellence, at læse højt:"

Dette er en fortælling om 5 helte, der må kæmpe for overlevelse og retfærdighed. 5 personer fra Cormyrs hof, der bliver udnyttet som syndebukke af fremmede magter. Et klassisk D&D-scenarie sat i Forgotten Realms.

Der bruges 3rd. ed. regler, masser af terninger og dungeons. Et scenarie med en god historie, gode kampe og crawl!

Spillet på

Orf (2006)


Indsend rettelser for denne side