Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

The Pit

Af

✏️Alex Uth
✏️Hanne Benedikte Zehmann Ziegler

Foromtale

Dette er Pestens 70. år. Udenfor byen hersker Pesten, som medfører døden i løbet af få blodige timer. Indenfor Muren hersker Regeringen og Elitestyrkerne. De sørger for at din hverdag er tryg, sikker, velordnet og fri for klasse B-borgere. Du kan frit hellige dig din interesse for biler, piger, sprut, fed musik og nico-cocain. På den anden side af dit 4 meter høje, tronic-bevogtede, afpatruljerede safety-fence lever klasse B-borgerne sløvede og apatiske af regeringens præparater, beskyttede af høje mure. Beskyttede mod tanken om The PIt på den anden side af Golden Gate Bridge.

The pit - et virvar af snavsede gyder, mørke viadukter og åbne kloaker hvor fattigdommen, volden og kriminaliteten vokser om kap med håbløsheden. Under The Pit i den nedlagte undergrundsbane med flere tusinde kilometer gange, skakter, haller og tuneller, i The Maze lever vampirerne, der kun kommer op om natten for at hærge gaderne i The Pit.

Heldigvis kan du fortsætte dit syretrip lagt væk fra de stinkende industrikvarterer i nord og de snavsede gyder i syd mens regeringen tager sig af tingene. Troede du da...

Din bedste ven er forsvundet i The Pit for en måned siden og er nu erklæret død af regeringen. Om en halv måned skal du klare dig igennem eksamen på Markham University Preparation School. Dumpeprocenten er 90, selvmordprocenten 50, din fremtid uden eksamen er højst tvivlsom uden eksamen, du har ikke åbnet en bog i 3 år og indbydelserne til din afgangsfest er trykt. Din eneste chance er at lave et så unikt projekt, at statscensoren bliver overbevist om din strålende evner. Ingen har nogensinde undersøgt The Pit indtil din læsegruppe fik ideen.

Something moved in the Pit.
The others didn't notice, but he did.

Spillet på

Fastaval (1990)


Indsend rettelser for denne side