Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Kaos på kasernen

System: LARP
Genre: Gyser, Komedie

Af

✏️Ian G. Kristensen
✏️Maria K. R. Kristensen

Foromtale

Det er nu 10 år siden, at en dødbringende epidemi hærgede den lille ø Tunø i Århusbugten. Alle aviserne havde bugnet med historierne, men ingen af dem kunne tilsyneladende blive enige om hvad der helt præcis var sket. De få facts som alle havde med var følgende:

- en ung mand fra øen var død af en mystisk sygdom under en rejse i Afrika.
- hans lig var blevet sendt hjem til Tunø for at blive begravet.
- natten efter hans ankomst var der udbrudt et kraftigt uvejr der afbrød kontakten mellem øen og fastlandet.
- efter ca. 1½ døgn havde vinden lagt sig nok til at man kunne sende en båd ud til øen.
- da var alle, på nær en lille håndfuld mennesker døde, tilsyneladende af den samme sygdom som havde dræbt den unge mand da han var i Afrika.

Dette var alt hvad offentligheden vidste, udover de mange vilde rygter om at epidemien havde spredt sig til diverse dele af landet, så snart en by oplevede tre tilfælde af influenza på sammen dag.
Hvad offentligheden aldrig fik at vide, var at de få overlevende blev bragt til en speciel isoleret afdeling af Rigshospitalet, hvor de i en lang årrække blev holdt under observation, både for at sikre sig at de ikke bar på nogen form for smitte, men også i håbet om at finde ud af hvad der havde gjort at netop disse individer tilsyneladende var immune overfor sygdommen. Gennem denne årrække har de pågældende personer naturligvis også modtaget psykologhjælp for at kunne bearbejde de forfærdelige spor som timerne på øen har sat sig i deres sind.
Men nu, 10 år efter er undersøgelserne og observationerne færdige, og de få overlevende fra Tunø er stille og ubemærket vendt tilbage som en del af den danske befolkning.

Spillet på

ARL MiniCon (2005)


Indsend rettelser for denne side