Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Woodsby

System: Storyteller World of Darkness
Genre: Drama, Efterforskning

Af

✏️Uffe V. Jensen

Foromtale

Det at være ung i Woodsby er virkelig ingen dans på roser. Med et befolkningstal tæt på de 5.000, mere end 40 % arbejdsløshed og en besværliggørelse af rejsemuligheder som er det Antartktis er denne lille canadiske by virkelig gående mod ingenting og det har den været i flere årtier.

Livet går dog stadig videre og der er nok af hverdagsproblemer for 6 nære venner der alle går på den lokale skole. Smålige skænderie og sladder om hvem der er ’in’ og hvem der er ude i kulden. Konstante rivaliseringer om start pladser på det lokale football hold, skolens stolthed, der ikke har vundet en kamp i 18 år. Og med den mest sandsylige fremtidsudsigter som alkoholiker og/eller forælder som teenager så er der ikke meget at smile af.

Hverdagen er sandelig grå og trist, men noget er forandret hen over de sidste par måneder. Op til flere personer er meldt savnet og intensive klapjagter er gået ind for at fange de vilde hunde man mener måske har dræbt nogle. Sære lys og lyde er blevet rapporteret fra den ellers nedlagte mine og fortidens synder er langsomt begyndt at komme til overfladen....

Spillet på

TRoA Con - Dybet (2006)


Indsend rettelser for denne side