Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Blindelive

System: LARP
Deltagere: 6 spillere

Af

✏️Bjørn Porup Thomasen

Foromtale

Hej, jeg hedder Bjørn og er manden bag blindelivet 'L' på Hyggecon og Fastaval.

Konceptet med at være blind er gået rigtigt godt, faktisk udover enhver forventning og dette er grunden til at der nu kommer en 2'er.

Se, folk der har spillet 'blindelive' og været genstand for dette alternative live, er kommet ud for mange anderledes oplevelser. Dette har medført at deres ellers normale reaktioner og følelser i visse situationer har været fuldstændige vendt op og ned, og dette medfører et spændingsmoment som giver spillet en helt ny dimension.

Jeg skrev i foromtalen til det originale live, citat:

"Der vil ikke være nogen overraskelser, der vil ikke være nogen spændende elementer eller for den sags skyld nogen forskrækkelser eller overraskelser af nogen grad."

...dette er hermed blevet kastet i ilden. Min bror, Ulf, er også blevet arrangør, og sammen vil vi tage konceptet et skridt videre.

Vi har alle prøvet at udspille uhyggelige scener og været oppe imod uhyggelige væsner, men tænk… du befandt dig hele tiden i et klasselokale med sikre rammer omkring dig.

Forstil dig at du er alene hjemme, blind og pludselig hører du vinduet i stuen gå op. Du ved ikke hvad eller hvem der er kommet ind, var det dig der troede du hørte fodtrin? Eller også er vinduet bare blæst op og der er ikke noget der sidder i hjørnet og iagttager dig.

Nu ved jeg at det at spille blind fremkalder en masse uventede følelser og reaktioner, og man bliver let bange, men dette er ingenting imod hvad der venter dig.

Kom med os ind i mørket, hvis du tør...

Spillet på

Hyggecon (2005)


Indsend rettelser for denne side