Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Odd Investigations

System: Buffy the Vampire Slayer
Genre: Action, Gyser
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Hans Rancke-Madsen

Foromtale

"Navnet er Stirling. Nate Stirling. Jeg er førstedetektiv for Odd Investigations, et lille detektivbureau i Midway, Massachusetts. Firmaet er opkaldt efter dets ejer, men navnet passer godt. Vi specialiserer os i sager som andre bureauer ikke vil røre ved. De underlige, de fjollede, de latterlige, de ubetydelige. Ofte viser det sig at sagerne *er* fjollede eller ubetydelige, men engang imellem er der mere bag. Jeg har set ting de fleste ikke ville turde tro på: Vampirer, dæmoner, spøgelser... vi er løbet ind i dem alle i tidens løb.

Jeg er netop på vej ud af døren for at opsøge et vidne i en bizar mordsag. Liget er blodfattigt, politiet står på bar bund... åh, jo, det har jeg hørt før. Jeg ved ikke hvornår jeg kommer tilbage, men heldigvis har jeg et godt team. Det eneste jeg rigtigt savner er en god næstkommanderende.

Hope Grant er vores tekniske geni. Hun går altid rundt og roder med elektroniske dippedutter og mekaniske dingenoter. Lige nu prøver hun på at forbedre den elektriske shock-hanske hun opfandt for nogen år siden. Den giver nogle gevaldige elektriske stød og har ristet adskillige vampyrer, men den er lidt klodset og den har ret få ladninger. Hun er smart og holder hovedet koldt, men hun er lidt for genert og impulsiv til at lede et team.

Jamar N'Kema er ekspert i det okkulte. Hans mor blev dræbt af en dæmon da han var syv og lige siden har han arbejdet på at bekæmpe ondskaben. Han har nerver af stål, men han har en tendens til at analysere når han burde handle. Og så er der det underlige glimt han engang imellem får i øjet. Jeg ved ikke rigtig hvorfor det går mig på, men det gør det altså...

Groh-Gar er vores ekspert i dæmoner. Det er fordi han *er* en dæmon; en Gri'ah dæmon for at være helt eksakt. Blå hud, røde øjne, styrke, regeneration, hele møllen. Da han kom til vores verden blev han heldigvis så begejstret for vores levevis at han vendte sig mod sine artsfæller. Han har hjulpet os så meget at jeg er overbevist om hans oprigtighed, og han er så sanderlig en formidable kriger, men han har svært ved helt at overvinde sin herkomst. Han prøver godt nok at gøre det rigtige, men det er ikke altid han kan finde ud af hvad der er det rigtige at gøre.

Juanita Flores er sådan en slags lærling. Hun studerer på Midway Universitet og arbejder her på deltid. Fra hun var ni til hun var tyve var hun en af de der potentielle 'Slayers' og i al den tid trænede Vogternes Råd hende til at klare rollen hvis det en dag blev hende. Men det blev det aldrig, og da hun fyldte tyve fortalte hendes vogter hende at hun nu var for gammel til at blive Slayer. Rådet tilbød hende så at betale for hendes uddannelse i Amerika. Men for nogen måneder siden skete der noget med Vogternes Råd. Jeg ved ikke lige hvad, men pengene til hendes uddannelse holdt op med at komme. Så jeg har givet hende et bijob her. Hun er måske ikke så stærk som en Slayer, men hun kan kæmpe og hun ved en masse om det okkulte. Om et år eller to vil hun være parat til at lede et team, men lige nu er hun lidt for grøn.

Der er også Hank Carson. Han arbejder ikke for bureauet, men når han er i byen, som han er for tiden, sover han i et af baglokalerne og giver en hånd med. Han var en af de slemme drenge før i tiden, men selv dengang havde han en regel om ikke at skade uskyldige, og efter et sammenstød med nogen af Wolfram & Hart's håndlangere har han helt ændret kurs. Nu bruger han sine evner til at bekæmper uhyrer. Desværre har han lidt svært ved at samarbejde. Det kan vel heller ikke være nemt at leve med Wolfram & Hart's snigmordere i hælene hele tiden.

Men hvad, jeg er jo nok kun væk i en dag eller to, og hvad kan der ske i den tid som slænget ikke kan klare?"

Spillet på

Viking-Con 24 (2005)


Indsend rettelser for denne side