Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Syv byer af ... Merde!

System: Konflikt lite
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Mads Jakobsen

Foromtale

Kaptajn Montseraph: "Jeg ser krofatter nærme sig med regningen! Somme af jer vil måske mene, at det er min tur til at betale. Nuvel! Jeg har dårligt nyt og godt nyt. Jeg kan ikke betale, thi jeg har brugt min sidste klink. Brugt siger jeg? Næ, mine venner, investeret!

Hvorfor er vi kommet til den Nye Verden? Ja, bortset fra anklagerne om underslæb. Det med Grev Cristopholos kone. Lysthuset, der brændte ned til grunden. Gederne i kardinalens soveværelse. Alt det ligger bag os. Hvad søger vi her på denne gudsforladte kyst? Guld! Og nu er vores mål inden for rækkevidde! Jeg har brugt mine sidste midler på vores fælles fremtid: et garanteret ægte skattekort, der leder direkte til kontinentets største skat! Rejsefæller og våbenbrødre, jeg holder vores drømme i min hule hånd!"

Alle andre: "SJOVT NOK! VI SKULLE LIGE TIL AT SIGE DET SAMME!"

"Syv Byer af ... Merde" er en conquistador komedie. For at spille med skal du altså være i stand til at få noget sjov ud af scenerne, og ud af spillet med dine medspillere. Hvis du ønsker passiv underholdning, er du bedre tjent med at gå andetsteds hen.

Spillet på

Viking-Con 24 (2005)


Indsend rettelser for denne side