Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Omringet

System: LARP Blodets Con
Deltagere: 25-47 spillere

Af

✏️Christian Møller Christensen
✏️Mårten Krammer

Foromtale

Flammerne fra den brændende bygning bag ham fik hans krop til at kaste en uhyggelig silhuet mod muren, og de skrig der stadig flængede natten, øgede kun den spændte, skræmmende følelse og stemning der lå i luften. Det lod dog ikke til at genere nogle af de tilstedeværende. Hverken Ærkebiskop Borges af Sabbatten eller hans bodyguards og deres derforme warghouls, der var resultatet af ubehagelige Tzimisce-eksperimenter.

Ærkebiskoppen snusede til luften og lod til at kunne lide den følelse af frygt, som alt i byen var gennemsyret af. Ingen af de dødelige indbyggere vidste hvad der skete, men alle som en kunne de mærke at noget var galt, og at det var bedst at blive indendørs. Byens vampyrer vidste selvfølgelig godt hvad der skete, eller var sket skulle man sige, da ingen af dem længere eksisterede. Nu var resten af natten fri til hærværk, destruktion og plyndringer, og det ville den bestemt også blive brugt på. Det er sjældent et kønt syn, når Sabatten går i krig.

Omringet er et Vampire livescenarie der foregår i USA i starten af september måned 1999, hvor Sabbatkrigene er på sit højeste. Den vestlige del af landet er blevet indtaget over de sidste par måneder, og i Savannah har byens beslægtede samt en del flygtninge forskanset sig. De ved dog alle, at situationen er ved at forværres. Sabbatten kommer nærmere, og snart vil byen være omsluttet af mørket. Camarillaen har forlangt at byen forsvarer sig mod de kommende horder, men der er en spinkel mulighed for, at et fåtal kan komme i sikkerhed i Norfolk. Spørgsmålet er nu blot hvem der skal sendes videre og hvem der skal blive - til det som mange mener bliver den sikre død.

Tilmeld dig til scenariet som normalt, men send også en mail til omringet@voelven.dk med en kort beskrivelser af dig selv, og dit generelle ønske til en rolle. Vedhæft meget gerne et elektronisk billede af dig selv.

Spillet på

Fastaval (2005)

Priser

Fastaval (2005)

Vinder, Live-publikumsprisen

TriviaIndsend rettelser for denne side