Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Whitemore

System: World of Darkness
Genre: Action, Efterforskning, Gyser

Af

✏️Morten Nørgaard

Foromtale

bip..... bip..... bip..... bip..... bip..... bip

Thomas, kom her hen. Den gamle i hospitalssengen gjorde tegn til den lille dreng om at han skulle sætte sig op i hospitalssengen. Her inden jeg forlader jer, bliver jeg nød til at fortælle dig denne historie, så du ved hvad du skal undgå hvis du nogensinde møder hende, for jeg er ikke i tvivl om at hun stadig er der ude et sted. Den gamle fik et pint udtryk i ansigtet da minderne kom frem igen. Minderne om tabte venner, om endeløs rædsel og om dybe ar på sjælen.

40 år tidligere:

Bilen satte ud og de stod der i regnvejret, men heldigvis kom den gamle kone til undsætning og tilbød dem husly for natten, varm mad og drikke samt en dejlig seng. De takkede ja, en beslutning de alle sammen senere fortrød, men en beslutning de ikke alle sammen stadig lever med. De tog med den gamle kone tilbage til hendes hjem og fik de ting hun lovede, men til deres gru fik de også andre ting end dette, ting som forandrede deres liv for evigt... eller endte det.

bip..... bip..... bip..... bip..... bip..... bip
Så hvis du nogensinde møder den gamle kone jeg har beskrevet for dig, så løb. Løb alt hvad du kan, kig dig ikke tilbage, bare sørg for at komme væk. Forstår du det, bare sørg for at komme væk. Den gamle kiggede på drengen for at se om han havde forstået det. Drengen sad med opspilede øjne, tydeligt bange og nikkede ganske kort. Det var godt, min dreng. bip..... bip..... bip..... biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip... Lægen kom løbende, kiggede på den gamle. Slukkede for de elektriske apparater og tog drengen i hånden. Kom min ven, vi må hellere gå ud til mor og far.

Spillet på

TRoA Con - Trolddom og Hekseri (2005)


Indsend rettelser for denne side