Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

AOPIAS

(AKA: Any old port in a storm)

System: Call of Cthulhu 1985

Af

✏️D. Y.

Foromtale

Michael havde med stor længsel set frem til at komme ud på den åbne landevej, og mens han med spirende glæde betragtede hvordan kilometertælleren dovent under-stregede deres fremskridt, lænede Vanessa sig ind fra bagsædet og skruede op for Van Halens "Running with the devil". Hun satte en ny joint i sit ibenholtssorte cigaretrør og strak sig som en kat der har ligget for længe i solen. Deres blændende lyserøde 1967 Cadillac Eldorado convertible skød ind i the Great Basin Desert, da musikken i radioen pludseligt blev afbrudt af en extra vejrudsigt:

"Orkanen Buono Jr. der længe har hærget store dele af Atlanterhavet ser nu ud til at trække ind over land. Det estimeres at den vil ramme Floridas kyst inden for en halv time. Meterologerne advarer om livstruende orkanstyrke, og beder alle i dette område om at søge ly i tornadoskjul, eller i det mindste blive indendøre. Det er endnu ikke muligt at forudse orkanens videre bevægelser. Vi vil selvfølgeligt sende alle ny opdateringer som de kommer. Og nu tilbage til det planlagte program"

Van Halen havde ladet livet til langskæggede ZZ Top med "Sharp Dressed Man". De fire ferierende mennesker i bilen kiggede rundt på hinanden. Der blev trukket på skuldrene, der blev trukket nye øl op, og der blev trukket ind til siden da de blot fem minutter senere fik en fartbøde. I det fjerne blev himlen hurtigt mørkere.

Spillet på

Chop Con - Killer Robots (2004)


Indsend rettelser for denne side