Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Things to do in Dulton when you’re undead

System: Vampire: The Masquerade

Af

✏️Claus Jørgensen

Foromtale

Marco trådte ud af bilen. Jason, der indtil da havde holdt døren, lukkede den forsigtigt i efter at Marco havde trådt to skridt væk fra bilen og begyndte at tage synet ind. Derefter gik Jason over ved siden af ham. Aldrig havde han regnet med at skulle se så meget ødelæggelse.
”Og det så sådan ud da du ankom?”
”Ja”, bekræftede Jason. Havde han vidst at Leo ville være Barbecue inden han nåede frem havde han aldrig kørt tilbage til varehuset.
”Hvad med din søster?”
Spørgsmålet fangede Jason fuldstændig uforberedt og han trådte et skridt væk fra Marco.
”Hvad mener du?”
”Tog du dig af det?”
”Ja, gu fanden to… Jeg mener, Ja. Det er klaret”. Jason sank en klump. Han havde lige et øjeblik glemt hvem han talte med.
”Fint. Tilkald de andre og sørg for at medbringe retsmedicinerne også”.
”Javel”. Jason vendte sig om og gik tilbage mod bilen da han hørte nogle langsomme, slæbende skridt bag ved sig, ikke langt fra hvor Marco stod…

Daniel sad og betragtede glasset med den rødlige substans i, som han holdte i hånden. I stolen på den anden side af skakbrættet sad Gaspar. Gaspar nippede lidt til cognacen og rykkede så tårnet over til Daniels springer. Gaspar lænede sig tilbage i stolen med et veltilfredst smil på læberne.
”Skakmat”.
Daniel rystede på hovedet.
”En skønne dag…”.
Gaspar grinte lavmælt mens han hævede glasset. Daniel imiterede gestusen og de skålede i stilhed. Da ringede telefonen. Melvin tog den inden nogle af dem nåede at reagere.
”Ja?”
Han gav røret videre til Daniel.
”Det er til dig, brormand”.


Dette spil er et klan-scenarie. Dvs. at Klan Giovanni er i fokus og at spillerne tager rollerne som Daniel Buca Giovanni og hans hjælpere i denne blanding af slå-på-tæven action og investigation/horror. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med storyteller systemet for at være med her.

Spillet på

Chop Con - Killer Robots (2004)


Indsend rettelser for denne side