Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

AD&D Turnering (VC8)

System: AD&D 1. edition

Af

✏️Kim Chr. Madsen
✏️Erik Wittchen

Foromtale

Igen i år vil vi byde velkommen til den største rollespilsturnering på Viking Con, som forhåbentlig bliver større og bedre end sidste år.

Der er sket en række ændringer i forhold til sidste år, en af de mest mærkbare for tidligere deltagere er at sammensætningen af gruppen er anderledes, Hvilket hører sammen med ønsket om at være fri til at vælge den gruppesammensætning, der passer bedst til opgaven der skal løses. Samtidig imødekommer den flere tidligere deltageres ønske om at introducere kvindelige figurer.

Som situationen tegner i øjeblikket vil sammensætningen af årets gruppe blive som følger: en paladin, en troldmand, en tyv, to krigere samt en præst. Niveauet for denne gruppe vil også være lidt højere end normalt, da årets opgave kommer til at være ret krævende af vores helte for at kunne løses på tilfredsstillende måde. Niveaute vil ligge mellem 10. til 16. level.

Regelteknisk vil der blive spillet med de gamle 1. Edition AD&D regler, dvs. Player's Handbook, Unearthed Arcana, Dungeon Master's Guide samt diverse monster-manualer. Denne disposition er truffet på grund af at det nok er disse regler de fleste deltager er fortrolige med, og at forfatter-teamet ikke har haft tid til at indarbejde de nye regler til årets AD&D turnering. Vi regner dog med at det bliver sidste år der anvendes 1. Edition regler til AD&D turneringen på Viking Con.

Spillet på

Viking-Con 8 (1989)


Indsend rettelser for denne side