Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Højlandsregn

System: Werewolf: The Apocalypse
Genre: Intrige
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Ian G. Kristensen
✏️Maria K. R. Kristensen

Foromtale

"Oplev Skotland" stod der i tilbudsavisen. "Tag på sprogrejse med ungdomsskolen, og oplev den slående Natur og det enestående folk, i et af Europas smukkeste lande".

Ja tak. Indtil nu havde de kun set en skofabrik, 3 restauranter og en skole der så lige så kedelig ud som den de selv gik på derhjemme. Og så oven på toppen af det hele havde det regnet hele dagen...hver dag, Siden de kom til den lille flække hvor deres værtsfamilier boede. Også det var en omskrivning af sandheden, da alle familierne boede mindst 3.73 miles uden for byen, og der naturligvis ingen busser gik efter middag.

Nå lige meget, Man havde da i hvert fald hinanden at følges med.

Et tordnende brag kundgjorde at himlen igen åbnede sine sluser og Regnen piskede ned over den lille bus, hvor bagsædet var befolket af 5 der på trods af nationaliteter alle havde fundet hinanden interessante. "VI kan desværre ikke køre jer ud til jeres værtsfamilier i aften" sagde en af de lokale lærere. "men i kan overnatte på skolen hvis i har for langt hjem. Hans har sørget for mad, og overnattelsesgrej til jer."

De fem venner så på hinanden, og for første gang i flere timer smilede de til hinanden. YES..En hel nat sammen, Uden Voksne!!!

Spillet på

TRoA - Rock'n'Roll (2004)


Indsend rettelser for denne side