Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Reaktiv

Forside til Reaktiv

System: Basic Roleplaying
Genre: Komedie, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Peter Brodersen
🎨Thomas Jakobsen

Download

PDF Scenariet (0,4 MB)
PDF Spilpersoner (1,8 MB)
PDF Scener (0,1 MB)

Foromtale

Scenariet begynder med en PowerPoint-præsentation. Der vil være tilsat muntre animationer og kække lydeffekter for at hjælpe medarbejderne med at forstå budskabet om behovet for øget synergi-effekt i firmaet.

Repræsentanter fra hver afdeling i firmaet kan se frem til sammen at tilbringe en herlig uge med et overflødighedshorn af innovative teambuilding-tasks for at øge deres teamplayer-færdigheder og for at få brudt isen mellem de forskellige afdelinger. Der bliver ligeledes mulighed for at lære at tænke out-of-the-box for bedre i flok at kunne løfte mission critical-assignments.

Når scenariet er færdigt, vil medarbejdernes præstationer blive evalueret, og ledelsen - i samarbejde med den eksterne konsulent - vil tage stilling til behovet for outsourcing.

..

Reaktiv - et scenarie for dig, der har brug for at vide, at nogle personer hader deres job og kolleger mere end du gør - også selvom personerne skulle være fiktive.

(fordomme om kontormiljøer er en fordel, men intet krav)

Spillet på

Fastaval (2004)
Orf (2006)
Viking-Con 25 (2006)

Links

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=70Indsend rettelser for denne side