Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

First we take Manhattan

System: GURPS World of Darkness; Sabbat

Af

✏️John Richard Karlsson Flagga
✏️Malene Steen Nielsen Flagga

Foromtale

OKTOBER 1999, kl. 22:15, Brooklyn

Bålet sendte en byge af gnister op mod himlen, da støvlehælen ramte et brændende dæk.

"Hey! Svin! Du må ikke lukke øjnene når du hopper!"

Det hæse råb fra mængden, blev fulgt af latter og den klirrende lyd af en flaske der smadredes. En motorcykel gassede op og da larmen næsten blev uudholdelig forsvandt motorcyklen med et brøl om bag pakhuset, fulgt af mængdens piften og hujen.

En svag vind slog ned over pladsen og spredte røgsøjlerne fra de mange bål som indhyllede alt i en svag dis. Skyggen af endnu en bålhopper åbenbarede sig på pakhusvæggen og efterhånden som lyden af motorcyklen fortabte sig i det fjerne, blev en ghettoblaster tændt. Den tunge intense rytme og hidsige guitarer fyldte den røgede luft og omkring et af bålene hoppede en gruppe rundt i takt til rytmerne. Mængden blev spredt lidt i grupper. I en gruppe blev en jakke byttet væk for et par støvler. En anden gruppe lod en ornamenteret kirkekalk gå fra mund til mund og en tredje gruppe tog et medlem og kastede vedkommende op i luften under latter og tilråb.

Musikken blev pludseligt overdøvet af en stor gruppe der ankom til stedet på Harley Davidson's. Flere piftede og råbte gruppen velkommen, som svarede ved at affyre en automatpistol op i luften.

En løb over til den nyankomne gruppe og kastede sig om halsen på en af dem. Andre løftede en af motorcyklen, som stadig stod og knurrede medens han blev løftet rundt i mængden.

Han blev sat ned igen da otte store sorte limousiner næsten lydløst gled ind på pladsen, efterfulgt af seks busser.

Fire løb over til busserne og vippede en af dem frem og tilbage indtil en i bussen slog et vindue ud og slog ud efter en uromager med en cowboystøvle.

En gruppe steg ud af limousinerne. Alle klædt i jakkesæt. Nogle af dem gik i hast ind i pakhuset og kom kort efter ud på en altan, hvor de placerede sig op af væggen skuende ned på den store mængde.

En stilhed fulgte, ghettoblasteren var slukket og kun en knitren fra bålene kunne høres. I det fjerne kunne en motorlyd høres fulgt af en svag klokkeklang.

Alles øjne fulgte den store sorte limousine idet den gled ind på pladsen. En lille klokke hang på køleren og klimtede et par gange da bilen stoppede.

En sidedør blev åbnet af en ung kvinde i et Armanisæt. Hun gik hen til en dør længere nede af bilen og åbnede den.

"Bishop, Bishop, Bishop!!!" Hundreders stemmer råbte taktfast ordet, idet en ældre mand steg ud af bilen.

Skyggen fra hans sorte bløde hat dækkede hans ansigt, og et båls genskær gav kun i et flygtigt øjeblik hans silhuet, der afslørede, at han bar solbriller. Hastigt forsvandt han ind i pakhuset og kom efter en tid ud på balkonen.

"Bishop, Bishop, Bishop!!!" Igen rungede ordene ud over pladsen. langsomt rakte han sine hænder i vejret og kun de forreste kunne se en sort halvmåne, tatoveret i hans håndflade.

"Længe har vi fundet os i det. Længe har vi kun fået krummerne af det, som retteligt bør være vores!" Han holdt en kort pause og en hujen steg fra mængden og døde bort idet han igen løftede sine arme.

"Tiden er inde til forandring. Vi kan ikke lade os styre af svæklinge, et faktum som selv naturen har lært os!" Igen holdt han en pause og sænkede et kort øjeblik sine arme.

Nogle maskinpistoler blev fyret af nede i mængden som arrigt råbte tilbage til manden på altanen. Han løftede igen sine arme og en stilhed fulgte.

"Forandringens time er nær og endelig skal vi høste frugterne af årtiers planlægning. For i nat---" Han rakte hånden ud over pladsen og alle kiggede i den retning han pegede. Som på kommando blæste en vind disen og røgen væk fra området og et lyshav fra en storbys silhuet åbenbarede sig.

Spillet på

Viking-Con 18 (1999)


Indsend rettelser for denne side