Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

24 Timer i Chestnut Falls

System: Traveller

Af

✏️Per Dalby
✏️Henrik Elkær
✏️Sven Münther

Foromtale

Jeg ser ud af vinduet. Det er en lille ubetydelig by, vi aldrig ville have drømt om at stoppe i, hvis ikke vores minibus var brudt sammen. Men kønt ligger den omgivet af bjerge på alle sider. Det er efterår i byen, men oppe i bjergene er der allerede faldet en del sne. De røde og gule blade på kastanietræerne og de hvide bjergtoppe gør det hele meget smukt. Det kan måske ligefrem blive meget rart med en dags pause her, mens vi venter på at minibussen bliver repareret. Byens to hoteller havde været fyldte (noget med en høstfest i aften), men vi havde fundet et lille hyggeligt pensionat i udkanten af byen. En sød, lidt tosset og meget snaksagelig værtinde. Og hun laver god mad. I morgen vil minibussen være klar; det har værkstedet lovet. Og i dag? I dag vil blive en afslappet dag, der sikkert går hurtigt.

Jeg ser ud af vinduet. Gaden uden for pensionatet er stadig øde, men klokken er også kun halv syv. En enkel forretningsmand iler hen af gaden langs forhaverne med græsplæner og blomsterbede. Han stopper kort og ser sig omkring ud for en plæne med bellis og mælkebøtter. Lammet ser jeg til, mens hans venstre arm og hånd et kort øjeblik forvandler sig til noget med lang og grønt, der ender i gule klør. Han hugger den ned i jorden og fremdrager en sprællene muldvarp. Han krænger læberne tilbage og bider hovedet af dyret med spidse gule tænder. Han sutter lidt på kroppen, men stopper så og ser sig omkring igen, for at sikre sig at ingen har set ham. Hurtigt tygger han resten af dyret i sig og går videre, mens han med en atter normal hånd sirligt tørre munden med et lille lommetørklæde.

Det kan godt blive en meget lang dag i Chestnut Falls.

Årets turnering fra os (den fjortende tror jeg), bliver ikke helt det sædvanlige Traveller, men et meget åbent near-future scenario, der forhåbentlig bliver lige så sjovt at spille som vi regner med at det bliver at køre.

Spillet på

Viking-Con 18 (1999)


Indsend rettelser for denne side