Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

CON Sektor

System: Live
Genre: Action, Komedie

Af

✏️Søren Koch Dalsgaard
✏️Troels Rohde Hansen
✏️Ryan Rohde Hougaard

Foromtale

Fryd dig, Borger, for nu præsenterer R&D i samarbejde med Tech Services en ny sektor, der overgår alt, hvad der er præsteret tidligere – til Computerens ære. Siden [slettet] med LVE Sektor har genierne i R&D arbejdet dag og nat med at bruge de opsamlede erfaringer til at bringe Alpha Complex ind i en ny æra – til glæde for alle kloner. Mesterligt opført af Tech Services’ dygtige og loyale medarbejdere er den nye supersektor det perfekte sted for Computerens perfekte kloner – alt andet ville jo være forræderi. Tilmed tilbyder sektoren - som den første i Alpha Complex - Computeren processorer af Kassandra-klassen. Med adskillige parallelle TPU’er er den i stand til at tilbyde alle borgere intet mindre end den bedste service overhovedet. Aldrig kommer du til at mangle noget, for Computeren ved allerede, hvad du behøver.

Borger, du kan selvfølgelig ikke vente med at søge overflyttelse til CON Sektor, så henvend dig trygt til HPD & MC og få udleveret ansøgningsformularen i dodekaplikat. Hav en god dag, Borger.

CON Sektor er et actionlive sat i Paranoia-verdenen. Der bliver spændende missioner, heftige ildkampe, heltemodige (døde) kloner og forbryderiske (levende) forrædere. Eneste udklædning er sort tøj uden logoer, og der er ingen ekstra tilmelding at indsende. Der bruges strikt først til mølle.

Spillet på

Hyggecon (2003)
TRoA - Rock'n'Roll (2004)

Priser

Hyggecon (2003)

Vinder, HyggeOnklen


Indsend rettelser for denne side