Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

CON Sektor

System: LARP
Genre: Action, Komedie

Af

✏️Søren Koch Dalsgaard
✏️Troels Rohde Hansen
✏️Ryan Rohde Hougaard

Foromtale

Fryd dig, Borger, for nu præsenterer R&D i samarbejde med Tech Services en ny sektor, der overgår alt, hvad der er præsteret tidligere – til Computerens ære. Siden [slettet] med LVE Sektor har genierne i R&D arbejdet dag og nat med at bruge de opsamlede erfaringer til at bringe Alpha Complex ind i en ny æra – til glæde for alle kloner. Mesterligt opført af Tech Services’ dygtige og loyale medarbejdere er den nye supersektor det perfekte sted for Computerens perfekte kloner – alt andet ville jo være forræderi. Tilmed tilbyder sektoren - som den første i Alpha Complex - Computeren processorer af Kassandra-klassen. Med adskillige parallelle TPU’er er den i stand til at tilbyde alle borgere intet mindre end den bedste service overhovedet. Aldrig kommer du til at mangle noget, for Computeren ved allerede, hvad du behøver.

Borger, du kan selvfølgelig ikke vente med at søge overflyttelse til CON Sektor, så henvend dig trygt til HPD & MC og få udleveret ansøgningsformularen i dodekaplikat. Hav en god dag, Borger.

CON Sektor er et actionlive sat i Paranoia-verdenen. Der bliver spændende missioner, heftige ildkampe, heltemodige (døde) kloner og forbryderiske (levende) forrædere. Eneste udklædning er sort tøj uden logoer, og der er ingen ekstra tilmelding at indsende. Der bruges strikt først til mølle.

Spillet på

Hyggecon (2003)
TRoA - Rock'n'Roll (2004)

Priser

Hyggecon (2003)

Vinder, HyggeOnklen

Nævnt i følgende artikler

Bredt udvalg af scenarier på årets Hyggecon Side 15 23 (September 2003) Hareposten
Hyggeonklen: Den paranoide kongressektor Side 3 24 (Marts 2004) Hareposten


Indsend rettelser for denne side