Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Istid

System: Basic Roleplaying
Genre: Gyser, Komedie

Af

✏️Per Fabricius
✏️Jeanet Kirch Jensen

Foromtale

I tidernes morgen (på et eller andet tidspunkt), da verden var dækket af sne, brændte 13 bål. 12 for de barbariske stammer, og et sted bålet der havde givet liv til disse. Men ingen dødelig vidste, hvem der havde tændt det 13. bål

Stammens shaman, Zykyn, der kunne tale med ånderne fortalte, i uklare vendinger, at bjørnehule klanen ejede ild, men deres stamme lå mange uger herfra og der gik mørke fortællinger om dette folk. Ikke desto mindre udtog man fem folk som man fandt værdige til denne farefulde rejse. Eller – om ikke andet – anså som personer, der kunne undværes. Det var kun stammens vismand, der kendte deres mulige potentiale. For allerede ved deres fødsel havde de hver især vist sig unikke. Og de bar alle et modermærke i form af en ukendt fugl.

Shamanen havde i et drømmesyn set denne fugl, og gav en beskrivelse af den: en smuk, brun sag, med godt kød. Men dens blod var brunt… brunt som…ja – brunt på en måde man aldrig tidligere havde set. I stammen anså man shamannens drømmesyn som et af de mere tvivlsomme.

De fem stod klar til at rejse og shamanen sagde til dem ”Pas på manutvogteren – For den er blevet spået at kunne blive jeres død.” Han kiggede en sidste gang på de udvalgte, og som de forlod stammen tænkte han ”håber de kan finde en masse kød på turen.” Og af en eller anden grund fik denne tanke det til at løbe koldt ned af ryggen på ham.

Spillet på

ARL MiniCon (2003)


Indsend rettelser for denne side